De Zonnebloem daagt jongeren uit

NULL

De Zonnebloem daagt jongeren uit


Laarbeek - Een paar maanden geleden informeerde De Zonnebloem u al dat de gezamenlijke afdelingen van De Zonnebloem uit Laarbeek van plan waren een activiteit te organiseren, voor met name jongere mensen met een lichamelijke beperking. Inmiddels is het zover dat het tijdstip alvast bepaald is op eind mei en dat de contouren van wat er staat te gebeuren ook al grotendeels vastliggen.


Ze willen nog niet al teveel loslaten, maar ze beloven dat het een zeer sportieve en uitdagende dag gaat worden. Sportkleding is zeker aan te raden en een enigszins avontuurlijke instelling mag je gerust hebben. Wees niet bang dat je niet mee kunt doen als je in een rolstoel zit, want daar zijn de voorzieningen helemaal op ingericht. Je hoeft je rolstoel helemaal niet uit om mee te kunnen doen. Het enige wat je niet moet hebben is hoogtevrees. Breng ook gerust vrienden mee, want het is echt geschikt voor iedereen. Wie weet maak je er nog wel nieuwe vrienden, want deze activiteit is toegankelijk voor alle tot de doelgroep behorende jongeren uit geheel Brabant.

Geprikkeld geraakt door deze onthullingen? De Zonnebloem houdt u op de hoogte. Wilt u voor die tijd meer weten over de Zonnebloem, dan kunt u contact opnemen met een van de organisatoren. Dat zijn achtereenvolgens:
Jan Dekkers (Aarle-Rixtel), tel. 0492-381673, Pieter de Jongh (Beek en Donk), tel. 06-24616898, Jan Tielemans (Lieshout), tel. 06-51815316 en Ria Dinnissen (Mariahout), tel. 06-15515066.