Laarbeek werkt presenteert workshop solliciteren

NULL

Laarbeek werkt presenteert workshop solliciteren


Laarbeek - De 3e maandelijkse bijeenkomst van de projectgroep Laarbeek Werkt vindt plaats op donderdag 23 april. Deze projectgroep ondersteund werkzoekenden in Laarbeek door middel van gesprekken en workshops, telkens met een ander thema. De bijeenkomst staat deze keer in het teken van het solliciteren.


Solliciteren is geen gemakkelijke klus in een arbeidsmarkt waar de banen niet voor het oprapen liggen. Je hebt maar één kans om een goede indruk te maken en deze kans wil je uiteraard optimaal benutten. Maar hoe doe je dat? Noortje van Felius van werving en selectiebureau APS Personeelsservice, gaat op een interactieve manier in gesprek over solliciteren. Er komen diverse onderwerpen aan bod: Hoe ziet de huidige arbeidsmarkt eruit? Wat zijn de do’s en dont’s? Hoe presenteer je jezelf? Waar wordt op geselecteerd? Er bestaat ook een mogelijkheid om je CV te laten checken.

Aanmelden voor deze bijeenkomst is mogelijk door een mail te sturen naar info@laarbeekwerkt.nl, maar ook zonder aanmelding bent welkom. Projectgroep Laarbeek Werkt organiseert eens per maand een bijeenkomst voor werkzoekenden. De data waarop deze plaatsvinden treft u aan in de agenda De MooiLaarbeekKrant en op de nieuwswebsite www.mooilaarbeek.nl. De bijeenkomst wordt gehouden in het Ontmoetingscentrum van 10.00 tot 12.00 uur.