Vol programma Koningsdag Lieshout

NULL

Vol programma Koningsdag Lieshout


Lieshout – Het Oranje Comité Lieshout heeft een programma voor Koningsdag (maandag 27 april) in elkaar gezet. Allerlei onderdelen passeren deze dag, zoals een voetbalwedstrijd, muziek en knutselen.


De dag begint om 13.30 uur met de opening van Koningsdag. De voorzitter van het Oranje Comité, Jolanda van Hout, houdt een welkomstwoord met aansluitend de openingsparade door de Harmonie. De kinderen kunnen meelopen met hun zelfgemaakte instrumenten. Natuurlijk met prijsjes voor de mooiste instrumenten. Tegelijkertijd starten de jeu de boules wedstrijden waarvoor je vanaf 13.00 uur in kan schrijven. Om 14.00 uur start het overige programma met o.a. knutselen, schminken, diverse springkussens, suikerspinkraam, blikgooien, grabbelton, stok vangen, jenga en kan je rondrijden in een echte brandweerwagen. Op dit tijdstip start ook het straatvoetbal.

Tussen 13.00 en 20.00 uur is er bij Bavaria Brouwerij Café een groot terras waar je kan genieten van drankjes, muziek en de activiteiten er omheen. Bij slecht weer worden de activiteiten naar binnen verplaatst. Om 15.30 uur is er live muziek met de band alive@nine. De prijsuitreiking van het straatvoetbal staat gepland rond 16.30 uur. Deelname aan deze activiteiten, georganiseerd door het Oranje Comité, is geheel op eigen risico.