Clubkampioenschappen jeugd BC Ganzeveer

NULL

Clubkampioenschappen jeugd BC Ganzeveer


Aarle-Rixtel - De jeugdclubkampioenschappen van BC Ganzeveer zijn op donderdag 2 en donderdag 9 april gespeeld. De eerste speelavond stond in het teken van behendigheid en spelvaardigheid. De jeugdleden moesten diverse spellen met verschillende moeilijkheden voltooien en zoveel mogelijk punten scoren. In tweetallen gingen zij de spellen af, waarbij ze soms elkaars partner waren en soms elkaars tegenstander.


Op 9 april werden de wedstrijden in het enkelspel gespeeld. Hier werd fel gestreden om de titel en na enkele spannende wedstrijden was bij de Heren B en de Dames de clubkampioen bekend. Ties en Cyrella mochten hun beker en wisseltrofee in ontvangst nemen. Ook de nummers 2, Wesley en Iris, werden niet vergeten en met hun prestatie hadden zij ook een prijs verdiend.
Bij de Heren A was het zo spannend dat er een extra finale aan te pas moest komen. In deze wedstrijd lukte het David niet zijn titel te prolongeren. Dit jaar mag Casper zich clubkampioen van BC Ganzeveer noemen. Alle kampioenen: proficiat.