Afbeelding

Color Fun! komt terug in 2016

NULL

Color Fun! komt terug in 2016


Laarbeek - De kleurpoederwolken zijn nog maar nauwelijks verdwenen. Toch heeft de stichting Color Fun! nu al groot nieuws voor volgend jaar. Na het succes van de eerste editie van Color Fun! in MooiLaarbeek heeft het bestuur van de stichting vandaag besloten dat er in 2016 een vervolg komt op het evenement.


Er zijn allerlei ideeën om het evenement nog veel leuker en aantrekkelijker te maken. Zo wordt niet alleen de route gezelliger, maar op het Evenemententerrein komen fun activiteiten die alles met kleur te maken hebben. Wat precies? Dat geven ze natuurlijk nog niet prijs. Wel kun je zaterdag 21 mei 2016 alvast in je agenda zetten, want dan is Color Fun! weer terug.

Op 9 mei 2015 namen 764 mensen deel aan Color Fun! Deze kwamen onder andere uit Laarbeek, Amsterdam, Bakel, Borne, Delft, Casteren, Eindhoven, Gemert, Helmond, Nijmegen, Oploo, Schijndel en Vierlingsbeek. De reacties na afloop waren heel positief. Niet alleen over het middagprogramma, maar zeker ook wat betreft het Color Fun! feest in de tent met de band Link en de feest dj. De organisatie heeft nu al zin in Color Fun! 2016. Jij ook?

Foto: Foto van de 1e editie, welke op 9 mei werd gehouden