Voorbespreking bij PNL

NULL

Voorbespreking bij PNL


Laarbeek - PNL houdt op maandag 15 juni haar openbare voorbespreking ter voorbereiding op de commissievergaderingen van die week.


Op deze voorbespreking komen de punten aan de orde zoals die op de verschillende agenda’s staan, o.a. de Verordening Tegenprestatie Participatiewet, subsidieprogramma Maatschappelijke Ontwikkeling 2016-2019, verdeling Klijnsma-middelen in kader van minimabeleid, bestemmingsplan Croylaan 4a te Aarle-Rixtel, stand van zaken bouwplannen, Nota risico-inventarisatie en berekening weerstandsvermogen 2015 en de 1e Tussenrapportage 2015.

De volledige agenda met bijbehorende stukken kunt u raadplegen op de website van de gemeente Laarbeek, klikken op ‘Bestuur en organisatie’, dan ‘Raadscommissies’ en daarna op de betreffende commissie. Ook kunt u de gratis app ‘Raaddigitaal’ installeren op uw tablet, en daarbij de gemeente Laarbeek selecteren.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meepraten, heeft u vragen of opmerkingen, ook over andere onderwerpen, dan bent u van harte welkom op maandag 15 juni, aanvang 20.00 uur, in het Ontmoetingscentrum te Beek en Donk. De koffie en thee staan klaar!