Afbeelding

Bram van Lieshout judoka van het jaar 2015

NULL

Bram van Lieshout judoka van het jaar 2015


Mariahout - Judoclub Mariahout heeft op 6 juli de jaarlijkse clubkampioenschappen gehouden. Dit zijn onderlinge wedstrijdjes door de judoka’s van de club. De judoka’s deden erg hun best om een mooi plaatsje op het podium te veroveren. Iedereen mocht na afloop een leuk prijsje in ontvangst nemen.


De uitslagen waren als volgt:
Poule 1: 1e Ilko Swinkels, 2e Jorn Boers, 3e Yai de Bijl, 4e Krijn van Lieshout.
Poule 2: 1e Niek van Berkel, 2e Gijs Donkers, 3e Amy Barten 4e Ruben Aarts.
Poule 3: 1e Daan van Zeeland, 2e Liz Barten, 3e Sander Leenders, 4e Niels Velthoven.
Poule 4: 1e Bram van Lieshout, 2e Loek Vermeulen, 3e Lars Berkvens, 4e Rik Iven.
Poule 5: 1e Sem de Rooij, 2e Daan Beniers, 3e Inge van de Ven, 4e Sanne de Rooij, 5e Jens van der Aa, 6e Ruben Maas.
Poule 5: 1e Marco van Vijfeijken, 2e Stan van den Boogaart, 3e Joost van den Boogaart, 4e Freek Beniers.

Daarnaast werd op deze avond ook Jorieke Manders als 25-jarig lid van de vereniging in het zonnetje gezet. Naast haar judo lidmaatschap zet Jorieke zich al jaren actief in voor Judoclub Mariahout als coach, activiteiten- en kamporganisatie en sinds 2009 ook als voorzitter van de vereniging.

Ter afsluiting werd ook de judoka van het jaar bekend gemaakt. De judoka’s krijgen gedurende het jaar punten voor verschillende onderdelen. Voor de behaalde resultaten bij deelname aan wedstrijden, examen en het deelnemen aan activiteiten die judoclub Mariahout of JBN organiseert. Ook dit jaar waren de verschillen erg klein. Judoka van het jaar 2015 is Bram van Lieshout geworden met een totaal van 110 punten. De tweede prijs was voor Daan Beniers met een puntentotaal van 107,5. Inge van de Ven behaalde met 104,5 punt een derde prijs. Deze drie prijswinnaars mochten een mooie beker in ontvangst nemen.

?Foto: judoka’s