Burgemeestersfiets te koop op fietsenbeurs Lieshout

NULL

Burgemeestersfiets te koop op fietsenbeurs Lieshout


Lieshout – De fiets van oud burgemeester Piet van Hout wordt te koop aangeboden op de fietsenbeurs van Harmonie St. Caecilia. De fiets is een oerdegelijke ‘Gazelle Populair’ en daarnaast is het vooral een rijwiel met heel veel geschiedenis.


Van Hout’s fiets werd geschonken aan de harmonie, maar het is niet het enige rijwiel wat te koop is op de beurs. De speelplaats van Kindcentrum de Sprankel aan de Grotenhof in Lieshout wordt zaterdag 22 augustus gevuld met tweedehands fietsen. Van kinderfietsjes, tot een fiets om mee naar de middelbare school te fietsen of MTB’s en racefietsen. De verkoop loopt van 11.00 tot 15.00 uur en de toegang is gratis.

Wil je een fiets kwijt? Die kunnen ingeleverd worden op de dag van de beurs, vanaf 9.00 uur in de ochtend tot de opening om 11.00 uur. Er wordt deskundig advies gegeven, maar de aanbieder bepaalt wat de fiets moet opleveren. Het verkopen doen de aanwezige harmonieleden. Tussen 15.00 en 16.00 uur kan het geld, of een niet verkochte fiets weer opgehaald worden.

Harmonie St. Caecilia houdt de beurs om geld in te zamelen voor haar jubileumfeest in het voorjaar van 2016. De harmonie bestaat dan 140 en de slagwerkgroep 60 jaar. Vijftien procent van de opbrengst gaat naar het jubileumfeest van de muziekvereniging. Voor vragen over de beurs kan gebeld worden met 0499-422348.