Afbeelding

Beleef ABBA en Rowwen H

NULL

Beleef ABBA en Rowwen Hèze met Openluchttheater Mariahout


Mariahout - Het is feest in het Openluchttheater. Dit weekend kun je lekker uit je plaat op de glamourous nummers van ‘s werelds beste ABBA Tribute band. Het weekend daarop: lekker pierewaaien en meelallen met Rowwen Hèze.

ABBA Tribute
Terug in de tijd met ‘Dancing Queen’, ‘Mamma Mia’ en ‘Waterloo’. Deze band werd uitgeroepen tot de beste ABBA tribute band van de wereld, met een hoog muzikaal niveau, originele kleding zoals ABBA deze destijds droeg en een sfeer die je weer helemaal mee de jaren ’70 in zuigt. Een avond vol herkenbaarheid en verroering. Alles wordt live gespeeld en gezongen. ABBA Tribute is een levendige flashback naar de mooie muzikale tijden van weleer!
(vr 28 aug, 20.30 uur)

Middag van het Brabantse lied
Sinds 2005 organiseert het dialectenfestival Lieshout jaarlijks de Middag van het Brabantse Lied in het Openluchttheater. Deze gezellige middag staat in het teken van de mooie muziek en leuke liedteksten van Brabants beste artiesten. Dit jaar met Jeanne van der Rijt en Vandiekomsa.
(zo 30 aug, 14.30 uur)

Rowwen Hèze
De band die bekendheid kreeg met de nummers ‘Bestel Mar’ en ‘Limburg (Kwestie Van Geduld)’. Muziek met een unieke sound, variërend van gevoelige ballads tot snellere tex-mex en folknummers, waarin het geluid van de plaatselijke fanfare doorklinkt.

Vorig jaar heeft Rowwen Hèze al bewezen wat voor waanzinnige show zij op het podium neerzetten. Niet alleen het publiek ging uit hun dak, ook de mannen van de band konden er geen genoeg van krijgen. De sfeer zat er goed in en dat gaan ze dit jaar, samen met de ‘Three Amigos’, gelukkig nog eens goed overdoen.
(za 5 sept, 20.30 uur)

Kaartverkoop
Wil je deze voorstellingen niet missen? Wees er dan snel bij. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.oltm.nl of via de verkoopadressen in Laarbeek (zie website). Openluchttheater Mariahout. Beleef meer!

Foto: ABBA tribute