Jeroen van Rixtel schiet zich in de prijzen

Sportnieuws

Jeroen van Rixtel schiet zich in de prijzen


Aarle-Rixtel – Op het ‘Jan van Doorenpaviljoen’ werd 6 april de kringwedstrijd Brabants wipschieten gehouden door het Onze Lieve Vrouw uit Aarle-Rixtel. Jeroen van Rixtel, van het Sint Margaretha gilde in Aarle-Rixtel, schoot zich in de prijzen op zijn eerste wedstrijd Brabants wipschieten.


31 Schutters uit kring Peelland hebben hier hun onderlinge schietvaardigheid beproeft. Het weer was goed en ondanks dat er een licht briesje waaide werd er goed gestreden tussen de schutters. Grootste verrassing van de wedstrijd was Jeroen van Rixtel van het Sint Margaretha gilde in Aarle-Rixtel , op zijn eerste wedstrijd schoot hij zichzelf 2 maal in de prijzen. Bij het onderdeel personeel werd hij 6e en op het onderdeel vrije hand zelfs 5e. Gerard van Ganzewinkel van het Sint Margaretha gilde in Aarle-Rixtel werd 1e op het onderdeel vrije Hand. Eugene Barten van het Onze Lieve Vrouw uit Aarle-Rixtel werd 6e op dit onderdeel. Jan Rovers van het Sint Leonardus gilde uit Beek en Donk won de 1e prijs op het onderdeel bejaarden. De eerste plaats op het onderdeel Kampioen was voor Henk van der Velden van het Onze Lieve Vrouw uit Aarle-Rixtel, die ook bij het onderdeel Personeel de 1e plaats veroverde. Annie Rovers werd op dit onderdeel 5e. De puistprijzen werden door of namens de volgende personen geschoten. 1e Mari Kerkhof Aarle-Rixtel, 2e Tonny Gevers Beek en Donk, 3e Tonny Gevers Beek en Donk, 4e Henk v/d Velden Aarle-Rixtel, 5e Gerard Maas Aarle-Rixtel, 6e Bjorn Kerkhof Aarle-Rixtel, 7e Henk v/d Velden Aarle-Rixtel .

Uitslagen Laarbeekse deelnemers:
Kampioen: 1e Henk v/d Velden Aarle-Rixtel.
Personeel:1e Henk v/d Velden Aarle-Rixtel, 5e Annie Rovers Beek en Donk 6e Jeroen van Rixtel Aarle-Rixtel.
Vrije Hand: 1e Gerard v Ganzenwinkel Aarle-Rixtel, 5e Jeroen van Rixtel Aarle-Rixtel,6e Eugene Barten Aarle-Rixtel.
Bejaarden: 1e Jan Rovers Beek en Donk.
Puist: 1e Mari Kerkhof Aarle-Rixtel, 2e Tonny Gevers Beek en Donk, 3e Tonny Gevers Beek en Donk, 4e Henk v/d Velden Aarle-Rixtel, 5e Gerard Maas Aarle-Rixtel 6e Bjorn Kerkhof Aarle-Rixtel, 7e Henk v/d Velden Aarle-Rixtel.