Afbeelding

Ouder-kind avond BC Mixed drukbezocht

Sportnieuws

Beek en Donk – Alle kinderen mochten op vrijdag 4 december hun ouders meenemen om samen te komen badmintonnen bij BC Mixed. Het lag waarschijnlijk wel aan de tijd van het jaar, maar ‘toevallig’ kwamen er ook nog drie zwarte Pieten de zaal binnen. Die hebben flink wat pepernoten uitgedeeld en meegeholpen met spelletjes. En de ouders, die hebben nu nog spierpijn van het lopen.

In het eerste uur bij de jongste jeugd konden de kinderen en hun ouders naast een partijtje badminton ook nog een paar leuke spellen doen. Er waren trouwens niet alleen maar ouders aanwezig. Er zijn ook opa’s en zussen gesignaleerd. De spellen hadden allemaal met Sinterklaas te maken. Er was een pakjesrace, waarbij pakjes in een schoorsteen moesten worden gedaan. Op een andere baan werd de hoogste toren van pakjes gebouwd. En verderop moesten zo snel mogelijk pakjes van de ene naar de andere kant gebracht worden. Zowel bij de kinderen als bij de ouders waren de rode wangen al snel genoeg zichtbaar. En de Pieten hielpen natuurlijk fantastisch mee. Zij hebben tenslotte ervaring met al die pakjes.

Bij de oudere jeugd in het tweede uur werden wedstrijden gespeeld die vakkundig door de jeugdcommissie tegen elkaar werden gezet. Dat leverde natuurlijk mooie combinaties op waarbij een enkele keer zelfs twee ouders het opnamen tegen hun kinderen. Er werd iedere 7 minuten gewisseld, zodat er veel partijen gespeeld konden worden. Vanwege de drukte zaten er tijdens de wedstrijden ook enkele spelers op de tribune. Die konden de volgende ronde dan weer spelen onder het genot van leuke Sinterklaasmuziek. In de kantine kregen de kinderen na afloop nog een lekkere warme chocomel met slagroom. En toen de zaal weer schoongeveegd was en alle vrijwilligers alles hadden opgeruimd konden de senioren de zaal in voor hun trainingsavond.

Kijk voor meer foto’s en informatie over de vereniging op www.bcmixed.nl en volg hen op Facebook, Twitter en Instagram.