ATTC'77 gestart met nieuw tafeltennisseizoen

Sportnieuws Sport

Aarle-Rixtel - Voor ATTC'77 is het tafeltennisseizoen van start gegaan met een uitwisseling met Deurne, ATTV'71 uit Asten en MTTV'72 uit Mierlo. Op vrijdag 9 september was het met 30 spelers volle bak in de gymzaal aan de Jan van Rixtelstraat.

Voor ATTC waren team 1 tot en met 4 compleet aanwezig, maar aangezien de bezoekende verenigingen niet alle teams compleet hadden, werden teams op sterkte samengesteld.

Het eerste team van ATTC, uitkomende in de 2e klasse, speelde tegen Deurne 1 een sterke wedstrijd waarbij de punten gelijk werden verdeeld. Het tweede team mocht aantreden tegen MTTV 1, beiden uitkomende in de 3e klasse. Zij verloren met 7-3. Het derde team van ATTC is een nieuw team en bestaat uit Mark Rovers en de routiniers Karel van der Putten en Henk van der Bruggen. Zij speelden tegen het 2e team van Deurne aangevuld met Joost Poppelaars van MTTV 2. Met name Mark was goed op dreef en won twee wedstrijden. Ze verloren uiteindelijk met 6-4.

Het vierde team speelde eveneens tegen een gemengd team met een derde, een vierde en een zesde klasse speler. Vincent Braak, Jeroen en Werner Doensen speelden sterk en wonnen van de vierde en zesde klassespeler. Dit biedt hoop voor de competitie aangezien ze gepromoveerd zijn naar de vijfde klasse.

Laarbeek Sportief
Op zondag was er Laarbeek Sportief in de Dreef in Aarle-Rixtel, waar ATTC'77 ook van de partij was. Samen met badmintonvereniging de Ganzeveer, Cialfo gym en DéDé Danceballet lieten zij de bezoekers in de zaal kennis maken met hun sport. Na een rustig begin werd er uiteindelijk volop getafeltennist door de jeugd, vooral "rond de tafel" was erg populair. Helaas verschenen maar weinig ouders achter de tafel, terwijl die toch meer dan welkom zijn bij ATTC'77. Voor degenen die geheel vrijblijvend nog eens terug willen komen, is de gymzaal elke zondag van 10.00 – 12.00 uur geopend. En mocht je lid willen worden dan kun je op reguliere openingstijden een kijkje komen nemen. De openingstijden zijn te vinden op de website www.attc77.nl.