Afbeelding

Vijfde herenteam ATTC’77 haalt uit

Sportnieuws

Aarle-Rixtel - Voor de tafeltennissers van ATTC’77 uit Aarle-Rixtel was het afgelopen weekend de voorlaatste wedstrijd van dit seizoen. Het vijfde herenteam speelt een spannende competitie.

Tot de achtste wedstrijd stonden Vincent Braak, Stephan Vergroesen, Werner en Jeroen Doensen bovenaan in de zesde klasse L. Door de 6-4 nederlaag van vorige week haalde de nummer 2, Unicum 9, hen in. Deze week troffen beide teams elkaar in de gymzaal aan de Jan van Rixtelstraat.

Unicum had hun sterkste speler thuisgelaten, dus dat bood perspectief. Vincent, Werner en Jeroen speelden heel beheerst en wonnen redelijk eenvoudig het merendeel van hun wedstrijden. Alleen de invaller van Unicum was te sterk voor de broers Doensen. Met de knappe 8-2 overwinning hebben ze de koppositie weer gepakt en ligt het kampioenschap binnen handbereik. Volgende week valt de beslissing in de thuiswedstrijden tegen Budilia 7.

Voor het vierde herenteam is de vijfde klasse nog een stapje te hoog. Alleen Dennis van der Putten maakt het menig tegenstander lastig. Deze week liet Bart Willems het over aan Tessa van den Boogaard, Richard Doensen en Dennis. Zij speelden thuis tegen de nummer 5, Geenhoven 4. Tessa en Richard wonnen niets en Dennis wist het enige punt voor ATTC te scoren. Ze staan met 14 punten eenzaam onderaan in de vijfde klasse. Hopelijk komen ze volgend seizoen in de zesde klasse tot meer winstpartijen.

Het tweede jeugdteam speelde thuis tegen Stiphout 6. Voor Jasper van Veenendaal was dit zijn laatste wedstrijd, die hij voortreffelijk afsloot met een hattrick, jammer dat hij gaat voetballen. Max Hermans won twee partijen en Liam Sangers scoorde het zesde punt. Met de 6-4 overwinning draaien ze goed mee in hun poule waar ze nu op een tweede plek staan. Na de wedstrijd had Jasper voor jeugdbegeleidster Wilma van Beek en de twee vaste vrijwilligers achter de bar een leuke attentie meegebracht.

Het eerste herenteam, dat deze week verrassend verloor van Unicum 2, speelt op donderdag 21 april de kampioenswedstrijd uit tegen directe concurrent Een en Twintig 1. ATTC heeft 4 punten nodig om kampioen te worden. Bij minder punten is Een en Twintig kampioen. Dat belooft dus een spannende wedstrijd te worden in de zaal van Een en Twintig aan de Otterweg 37 in Beek en Donk. Ook op vrijdag 22 april zijn er in de gymzaal van ATTC twee spannende wedstrijden. Het derde herenteam strijd tegen Een en Twintig 5 degradatie en het vijfde team kan kampioen worden. Toeschouwers zijn op beide dagen welkom vanaf 20.00 uur.