Ilse Mastbroek, de nieuwe koploper bij het jeugdvissen
Ilse Mastbroek, de nieuwe koploper bij het jeugdvissen

Ilse Mastbroek nieuwe koploper jeugdvissen 'Het Geduld'

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - De zevende wedstrijd zit erop voor de vissers van 'Het Geduld' uit Beek en Donk. Deze keer was de wedstrijd op het kanaal en dat is toch weer anders vissen dan op de vijver. Hierbij komt het nog meer op vissen aan. Maar liefst zes van de twintig deelnemers hadden een nul score na het eindsignaal, en waren dan ook zeer teleurgesteld.

Echter stond jeugdvisser Ilse Mastbroek met een brede glimlach op het gezicht. Haar concurrenten hadden allemaal geen een punt weten binnen te halen en Ilse pakte net genoeg punten om de eerste plaats op de ranglijst over te nemen van Jop Janssen. Volgende week is de laatste wedstrijd om de koningstitel en dan valt pas de beslissing wie zich de jeugdkoning van de visclub mag noemen.

Net zo spannend is het bij de senioren, daar lag vreugde en verdriet vlak langs elkaar, ook hier waren enkele vissers die geen punt wisten te scoren en zo de titel weg zagen glippen. Maar daar in de plaats kwamen er ook weer vissers zich aan melden om alsnog mee te dingen naar de felbegeerde koningstitel. Hier kan echt nog alles op zijn kop gezet worden, de uitslagen van deze wedstrijden worden pas op de prijsuitreiking bekend gemaakt, dit om het super spannend te houden.

Volgende week is de laatste wedstrijd op de vijver van de Koppelen en dan zullen alle vissers proberen hun stand op de ranglijst te verbeteren. De loting van de wedstrijd op zaterdag 24 september start om 13.30 uur en de wedstrijd zelf start om 14.00 uur. Het eindsignaal is om 17.00 uur te horen.


!