Afbeelding

Nieuwe koploper bij jeugd Badminton Club Lieshout

Sportnieuws

Lieshout - In de interne laddercompetitie om de ‘Leo Bosch trofee’, bij de jeugd van Badminton Club Lieshout, is weer een nieuwe ronde afgewerkt. Na de nieuwe speelronde heeft Pepijn Kerkhof de koppositie van Margee Hilgerdenaar overgenomen. Zij houdt Tim Kanters (3) weer achter zich, terwijl Stijn Brouwers een sprongetje voorwaarts heeft gemaakt (van 7 naar 5).

Laddercompetitie
Gedurende het hele seizoen werkt de jeugd van Badminton Club Lieshout een interne competitie af. Steeds wordt er op één trainingsavond van de maand aan deze interne ’laddercompetitie’ gewerkt. Tijdens zo’n trainingsavond worden dan vier speelronden afgewerkt, die bestaan uit tweemaal een singleronde en tweemaal een dubbelronde. Ook deze maand is deze speelronde weer afgewerkt, waardoor er weer wat verschuivingen in het klassement zijn opgetreden.

De nieuwe tussenstand is als volgt (tussen haakjes het aantal punten):
1. Pepijn Kerkhof (133)
2. Margee Hilgerdenaar (128)
3. Tim Kanters (123)
4. Sanneke Vogels (118)
5. Stijn Brouwers (117)
6. Rick van Aspert (116)
7. Warsan Ismail Ahmed (115)
8. Senna van Gils en Demi Migchels (113)
10. Patricia Lasczak (110)
11. Floris Spoorendonk (108)
12. Daisy Liu (105)
13. Ovin Fagbayigbo (104)
14. Tiffany Liu (95)

Gezondheidsrace
‘Uiteraard’ neemt Badminton Club Lieshout als sportvereniging deel aan de ‘Gezondheidsrace Laarbeek 2.0’. Dit initiatief sluit immers prima aan bij de waarden waar de badmintonvereniging voor staat. Badminton Club Lieshout is bij deze gezondheidsrace ingedeeld in poule B, samen met vier andere Laarbeekse verenigingen. Op 25 september gaat Badminton Club Lieshout haar pouleactiviteit organiseren, die, zoals de naam al zegt, alleen toegankelijk is voor de leden van de verenigingen uit poule B. In april 2017 volgt uiteindelijk de Laarbeekactiviteit, waar alle inwoners van Laarbeek aan deel kunnen nemen. Noteer deze data alvast: meer informatie volgt later.