Afbeelding

Nationale hengeldag bij HSV ’t Sluisje

Sportnieuws

Lieshout – De nationale hengeldag wordt door hengelsportvereniging ’t Sluisje uitgebreid gevierd op zaterdag 28 mei. De dag begint met een open wedstrijd voor alle leden van de vereniging. De wedstrijd is van 7.30 tot 9.30 uur.

Daarna is het de beurt aan de kinderen van Lieshout en Mariahout in de leeftijd tot en met 13 jaar. Voor deze kinderen is er een wedstrijd van 10.00 tot 11.30 uur. Opgeven voor deze wedstrijd kan vanaf 9.30 uur bij de schuilhut en deelname is gratis. Bij voorkeur een eigen hengel meebrengen. Voor degene die geen eigen hengel heeft, heeft de vereniging een hengel te leen. Na afloop is er de uitreiking van de jeugdvisdiploma’s en de prijsuitreiking van de jeugdwedstrijd. Alle kinderen hebben prijs, ook al hebben ze geen vis gevangen.

Na de middag is er een koppelwedstrijd voor de leden op hun visvijver van 13.30 tot 16.30 uur. Na afloop van de koppelwedstrijd kan er gegrild worden van een heerlijk stuk vlees, natuurlijk is hier ook wat te drinken te verkrijgen.

Wil je kennismaken met de hengelsportvereniging, kom dan gerust eens kijken op hun mooie visvijver, gelegen achter de tennisbanen in Lieshout. Kortom, een dag waar Hengelsportvereniging ’t Sluisje ieder jaar naar uit kijkt. Het bestuur hoopt op een mooie opkomst van groot en klein. Vissers, maar ook niet vissers, zijn van harte welkom op deze dag.