Afbeelding

Sparta'25 A1 heeft houdini-act nodig

Sportnieuws

Beek en Donk - Door het behalen van een periodetitel in de reguliere competitie speelt Sparta’25 A1 momenteel in de nacompetitie om promotie af te dwingen naar de hoofdklasse. En die weg is lang.

Na eerder Sparta’18 A1 op knappe manier uitgeschakeld te hebben (heenwedstrijd 2-2 en terugwedstrijd 5-3 na een 0-3 achterstand), moesten de groen-witten het nu opnemen in een tweeluik met Volharding A1. In de competitie eindigde Volharding één plaatsje hoger dan Sparta'25. Als dit tweeluik met goed gevolg wordt afgesloten is Sparta’25 A1 er nog niet. Dan wacht nog een finale die in één wedstrijd wordt beslist. De winnaar hiervan promoveert.

Maar de heenwedstrijd tegen Volharding belooft niet veel goeds voor de thuiswedstrijd komende zaterdag. Sparta’25 A1 ging afgelopen zaterdag kansloos onderuit met 7-1. Dat niets onmogelijk blijkt, bleek tegen Sevenum. Maar of de mannen deze uitslag kunnen kantelen..

Dus voor de voetballiefhebber is er nog genoeg gelegenheid om leuk en attractief voetbal te zien op sportpark ’t Heereind. Zaterdag 4 juni om 14.30 uur wordt de thuiswedstrijd gespeeld, alles of niets.