Afbeelding

Schaakseizoen afgesloten met jaarvergadering

Sportnieuws

Beek en Donk – Bij schaakvereniging DOT werd op 7 juni het seizoen afgesloten met de jaarvergadering.

Agendapunten als de jaarverslagen van secretaris en penningmeester en de begroting voor het komend seizoen werden in rap tempo besproken en goedgekeurd. De kascontrolecommissie was vol lof over het werk van de penningmeester.

Hierna werden door voorzitter Thijs Knaapen de prijzen uitgereikt: Zjon van de Laar was clubkampioen geworden. Ook werd hij winnaar van het bekertoernooi en Hans Claas was de winnaar van de B-groep.

De nieuwe competitie start begin september met één groep, zodat ze allemaal een keer tegen elkaar spelen. Daarna wordt deze opgesplitst in twee groepjes die verder schaken om het kampioenschap. Ook wordt gedurende het seizoen een bekertoernooi gespeeld met een afwijkend speeltempo.

Zin in schaken?
Schaakvereniging DOT heeft nog plaats voor enkele enthousiastelingen die wekelijks een partijtje op dinsdag willen spelen. Zij zijn van harte welkom en kunnen zich bij secretaris Zjon van de Laar opgeven, tel. 0492-464621. De schaakavonden beginnen om half negen. Of kom tijdens de vakantiemaanden gerust eens langs om kennis te maken met de vereniging. Er zijn altijd wel leden aanwezig die een potje willen schaken.