Afbeelding

Job Janssen koploper jeugdklassement Het Geduld

Sportnieuws

Beek en Donk - Met nog drie wedstrijden te gaan is het voor de jeugdvissers van H.S.V. Het Geduld superspannend in de top van het jeugdklassement. Job Janssen is met 40 punten de trotse lijstaanvoerder.

Max van den Broek staat op een tweede plaats met 33 punten en staat klaar om over Job heen te gaan als hij zijn kans schoon ziet. De derde plaats is stevig in handen van Ilse Mastbroek. Ilse doet het op het moment beter dan opa Henk en vader Ronald, die van haar nog wel wat kunnen leren! Ilse heeft 31 punten en is zeker niet kansloos voor de eindoverwinning.

Bij de senioren staat Willy Vorstenbosch aan de leiding met 172 punten en op een gedeelde tweede plaats Ad van de Zande en Gerard van Eert met een totaal van 158 punten. De derde positie is voor de huidige koning Ronald Bosmans met 153 punten. Ook hier is met nog drie wedstrijden te gaan nog alles open.

Eerder was vermeld dat de volgende wedstrijd van zaterdag 3 september op het kanaal zou zijn, maar deze zesde wedstrijd is gewoon op de visvijver van de koppelen. Op 17 september is de wedstrijd op het kanaal gepland. Excuses hiervoor.

De loting van deze wedstrijd is om 13.30 uur en de wedstrijd start om 14.00 uur en zal eindigen om 17.00 uur. wilt u graag een wedstrijdje mee vissen? Ook dan u bent van harte welkom.