Afbeelding

ASV'33 start competitie bij Unitas'59

Sportnieuws

Aarle-Rixtel - ASV'33 heeft een goede voorbereiding gehad met wat wisselende resultaten in de wedstrijden. ASV'33 kan de competitie beginnen met een grote selectie en dat heeft zo zijn voordelen. Veel spelers zijn aan elkaar gewaagd, en strijden op een gezonde manier voor de beschikbare plekken in het elftal.

Wat de nieuwe competitie ASV'33 gaat brengen is altijd maar weer de vraag. Als je naar de vereniging kijkt dan mag er geconcludeerd worden, dat er een kleine groei zit in het ledenbestand. Dit resulteert in een seniorenelftal meer. De doorstroming van de jeugd naar de senioren is zeer goed te noemen, een compliment naar al die vrijwilligers die met de jeugd bezig zijn geweest. Prestatief gezien is het altijd weer afwachten, wat zal het nieuwe seizoen voor de elftallen brengen.

Voor het vaandelelftal een nieuwe klasse, nieuwe tegenstanders en een nieuwe uitdaging. Maar een doelstelling is er voor dit team wel altijd, tenslotte wil je ook iets bereiken, en je wil er toch het maximale uithalen. Dat willen de trainers, maar ook zeer zeker de spelers. De prestatiedoelstelling van van ASV'33 is nog altijd dat het 1e elftal eens terug zou kunnen keren naar de derde klasse. De kwaliteit in de selectie is daar op dit moment zeer zeker voor aanwezig, dus meedoen voor de bovenste plekken, en proberen een periodetitel te pakken dit seizoen, zit dan ook in de mogelijkheden.

Komende zondag kan ASV'33 al meteen aan de bak, dit tegen het favoriete Unitas'59 uit Eindhoven. Unitas'59 is een grote vereniging, die naar verwachting zal meedoen voor het kampioenschap in de 4e klasse G. Maar zoals altijd wel gezegd wordt, de bal is rond, en alles is mogelijk. ASV'33 kan in ieder geval starten met een bijna complete en gemotiveerde selectie, de vakantieperikelen spelen nog altijd parten, maar dat zal niet alleen bij ASV'33 zo zijn.

Veel succes voor ASV'33 en met de ondersteuning van de vele ASV'33-supporters die komende zondag zoals altijd de rood-witten ook in het Eindhovense zullen steunen, zullen zij ook zeker bijdragen aan een goed resultaat.