Afbeelding

Sportieve dag voor boksers in Druten

Sportnieuws Sport

Laarbeek - Boksclub Laarbeek was zondag 25 september met 4 boksers aanwezig bij de Demowedstrijden van Team Loeffen in Druten. Het was een volle boksdag voor de jeugd met wel meer dan 80 partijen. Er waren boksclubs vanuit verschillende delen van het land vertegenwoordigd.

Namens Boksclub Laarbeek was Juul van Ierssel tijdens de 12e partij als eerste aan de beurt. Het was een partij tegen Manal van Team Lamri uit 's Hertogenbosch. Het was duidelijk dat Manal wat minder ervaring had in de ring, waar Juul heel sportief rekening mee hield.                        

In de 32e partij was Dirk Gijsbers aan de beurt. Hij bokste tegen Sem van Team Loeffen. Sem was een sterke tegenstander, maar Dirk stond z'n mannetje en samen zorgden ze voor een mooie partij.

Voor de 38e partij van de dag mocht Juul nogmaals aantreden. Deze wedstrijd tegen Kachine van Team Hoes Gym uit Wijchen werd een hele mooie strijd tussen twee gelijkwaardige dames. Met flinke trappen en klappen was het een spannende wedstrijd om naar te kijken.        

Teun Gijsbers mocht in de 47e partij van de dag de ring in tegen Sem van Team Hoes Gym uit Wijchen. Teun had een gelijkwaardige tegenstander aan Sem, wat altijd een leuke wedstrijd oplevert.        

En eindelijk, als 55e partij, mocht Jim van Hoeck zich laten zien. Jim had in Christiaan van Team Shangtung een mooie gelijkwaardige tegenstander. De 1e ronde ging gelijk op. Jim zorgde voor een rake trap tegen de knie van zijn tegenstander, waar deze flink last van had. Heel sportief werd besloten in de ronde daarna geen trappen meer te gebruiken, waardoor ze samen de wedstrijd uit konden vechten.

Een sportieve, leuke dag dus in Druten, waar eenieder weer ervaring heeft op kunnen doen in de ring.

Mocht u graag deze toppers en andere goede kickboksers eens live willen aanschouwen? Dat kan! Op zaterdag 26 november heeft Boksclub Laarbeek weer een boksgala, waar u van harte welkom bent.