Afbeelding

Winter Event bij 't Slotje

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - In tennishal D'n Ouwe Toren vond zondag het ´Tenniskids Winter Event´ plaats, georganiseerd door tennisvereniging 't Slotje. Dit evenement is bedoeld voor de jongste tennissers om ook tijdens de winterstop wedstrijdjes te blijven spelen.

Alle ´Tenniskids´ uit Laarbeek en Gemert-Bakel werden uitgenodigd om mee te doen. Met 35 inschrijvingen kan het evenement een groot succes worden genoemd. Bowen Straatman, tennistrainer bij de ´t Slotje, vertelt: "De opkomst is al jaren zo hoog. Ik organiseer dit al 4 jaar en het is altijd zo druk. Daaruit blijkt dat er ook in de wintermaanden veel animo is om wedstrijdjes te spelen."

Het programma begon met een gezamenlijke warming up. Vervolgens werden wedstrijdjes gespeeld volgens het 'Tenniskids' competitiesysteem dat speciaal ontwikkeld is voor de jongste tennissers. Deze wedstrijdjes werden afgewisseld met verschillende spelletjes. Na drie uur was het programma afgelopen en kregen de kinderen allemaal iets lekkers mee naar huis. Kortom: een geslaagde dag!