WTC Beek en Donk rijdt de Mie Pils tocht

Sportnieuws Sport

Beek en Donk – WTC Beek en Donk rijdt op zondag 19 maart een van hun nieuwste tochten. De tocht voert hen eerst ten oosten van Helmond naar Brouwhuis en vandaar door de bossen tussen Helmond en Mierlo naar Geldrop. Ze steken de A67 over en komen dan op de pauzeplaats aan.

De hut van Mie Pils of eigenlijk de oude herberg van Mia Peels. De hut of herberg staat er al sinds 1880. Dus een vertrouwd adres. Aangezien de tocht zo'n 65 kilometer lang is hoeven ze na de pauze nog maar ruim 30 kilometer terug te fietsen. Dit gaat door de bossen van Heeze, dan door Geldrop Mierlo en Brandevoort naar Beek en Donk. Zij starten om 9.00 uur op het Heuvelplein. Wil je meerijden zorg dan dat je op tijd op het Heuvelplein bent. De route is via hun website te downloaden voor navigatie.

Wil je een keer met de MTB groep meerijden dan is Gaby Santegoeds de contactpersoon, bereikbaar op 06-53166237. Wil je een keer op woensdag met een rustigere groep meerijden, dan is Henk Hoeks de contactpersoon. Hij is bereikbaar op 06-27823310.