De vrouwen van Sparta'25 zijn op dreef. Zondag werd er met dubbele cijfers (10-0) gewonnen van Nooit Gedacht. Op de foto een doelpunt van Kiki van Schijndel
De vrouwen van Sparta'25 zijn op dreef. Zondag werd er met dubbele cijfers (10-0) gewonnen van Nooit Gedacht. Op de foto een doelpunt van Kiki van Schijndel

Ongemeen spannende eindstrijd voor Sparta 3 en Sparta VR1

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - Voor Sparta 3 en Sparta VR1 breken ongemeen spannende tijden aan richting een mogelijk kampioenschap. De ontknoping voor beide teams kon wel eens op dezelfde zondag (14 mei) plaatsvinden.

Als Sparta 3 zondag thuis minimaal gelijk speelt tegen Keldonk 2, dan wordt de laatste wedstrijd van Sparta 3 de ontknoping van deze competitie thuis tegen Mierlo-Hout 3. Mierlo-Hout 3 heeft momenteel evenveel punten als Sparta 3, echter wel een veel beter doelsaldo. De wedstrijd tegen Mierlo-Hout 3 is zondag 14 mei om 10.00 uur in Beek en Donk. Sparta 3 kan dan alle support gebruiken!

Dames
Ook de dames zijn nog volop in de race voor een kampioenschap. Komende zondag moet er eerst gewonnen worden op bezoek bij Gemert VR2 (aanvang in Gemert 10.00 uur).

Als ook Rhode VR1 aanstaande zondag wint, volgt de ontknoping, net als Sparta 3, op zondag 14 mei tegen de directe concurrent in de competitie. Voor de vrouwen is dat dus Rhode VR1, aanvang 11.00 uur in Beek en Donk. Na een aantal jaren van tegenslag is er voor de vrouwen dus ook weer een mooi perspectief.

Team van de week
Beide teams, Sparta 3 en de VR1 zijn ook nog 'team van de week' op 14 mei bij Sparta'25. Het wordt hoe dan ook een mooie dag omdat een dj en zanger het seizoen feestelijk afsluiten. Ook Sparta 1 speelt op die zondag haar laatste wedstrijd thuis tegen Bladella. Sparta 1 is al veilig gespeeld en kan dus vrijuit spelen en het thuispubliek nog iets moois voorschotelen.

Jeugdteams
Voor de meeste voetballende jeugdleden van Sparta'25 nadert het einde van voorjaarcompetitie. Voor een aantal jeugdteams wordt het nog spannend of de komende weken het kampioenschap bereikt kan worden. De jeugdteams die nog vol in de race zijn: JO8-1, JO9-4, JO13-2, M017-1 en JO17-2. Verder is JO17-1 nog in de race voor een periodetitel die recht geeft op het spelen van nacompetitie (promotie). Heel veel succes gewenst de komende weken!