DK Garagebedrijf verslaat Meulensteen/van Lieshout is heuse thriller

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - In een enerverend potje zaalvoetbal heeft DK Garagebedrijf Meulensteen/van Lieshout met de kleinst mogelijke marge verslagen. Het gelijkwaardige duel kende een boeiend scoreverloop. De neutrale toeschouwer heeft tot het eind van het duel mogen genieten van een wedstrijd waarin beide ploegen aan elkaar gewaagd bleken te zijn.

Meulensteen startte voortvarend met twee snelle treffers van de voet van J. van der Putten. DK herpakte zich en ging op en over Meulensteen heen. Via M. van de Laar wist Meulensteen tot twee keer toe de score weer gelijk te trekken en nam het zelfs op vier minuten voor het einde het heft wederom in handen. Het slotakkoord was uiteindelijk voor DK. T. van Berlo beloonde de wilskracht met doelpunt 3 en 4 van zijn voet. DK won met 6-5 en nam zo de 2e plek over.

Rijwielhandel van den Berg ademt nu in de nek van Meulensteen/ van Lieshout. Zij wonnen eenvoudig van een machteloos BrabantTent. BrabantTent had niet te klagen dat het maar bij 6-0 bleef. Doelman T. van de Laarschot hield zijn doel nog relatief vaak schoon, maar zijn kompanen verzaakten te vaak in het verdedigende en aanvallende veldspel. De Rijwielhandel dwong het ook zelf prima af door geslepen en ervaren combinatiespel. Smetje op het duel voor hen waren de dotten van kansen die ze misten. Deslaniettemin, een welkome driepunter.

Café Thuis en FC Avondrood, het kelderduel van deze avond, kende in FC Avondrood een verdiende winnaar. Een krachtig begin van Avondrood-zijde legde de basis voor deze zege. Het was alweer een tijdje terug dat de mannen aan het eind van de rit met de armen omhoog konden staan. J. Lamaizi was de grote man. Hij trof driemaal doel in de met 4-2 gewonnen wedstrijd. Café Thuis, nog steeds wachtend op haar eerste zege, kon alleen maar achtervolgen en dat is niet wat ze de zege zal gaan brengen. Het gat naar Avondrood betreft nu 9 punten.

De A-klasse kent een aanhaker om de strijd om plek nummer 2. Heesakkers Administratie & Advieskantoor nadert Lindeboom door een 4-2 zege op Danny Megens Keurslagerij. Het pleit was beslecht na een kwartier zaalvoetbal. De mannen in het fluorescerend geel stonden toen al riant met 3-0 voor. Een tegentreffer bracht geen paniek en A. Yahou besloot met zijn 2e doelpunt definitief de wedstrijd in het slot te gooien. J. Huibers deed nog wat terug, maar dat mocht niets meer baten. Heesakkers bleek een maatje te groot.

Op het eind van de avond werd er nog een interessant zaalvoetbalgevecht gespeeld tussen Abeb & Slag Advocaten en Sevenmiles.nl/ Café-Zaal van de Burgt. In een evenwichtig duel was het Sevenmiles welke op voorsprong kwam. Aben & Slag trok de stand op 20 minuten spelen gelijk, waarna Sevenmiles de overwinning vijf minuten voor het einde binnen leek te schieten. Niets was minder waar, want het venijn zat hem in de staart. In de slotminuut bracht E. van den Heuvel Aben & Slag wederom naast Sevenmiles waardoor het duel in 2-2 eindigde. Een puntendeling voor beide ploegen.