Logo mooilaarbeek.nl
Badminton; een leuke sport voor jong en oud   | Fotonummer: a296d1
Badminton; een leuke sport voor jong en oud (Foto: )
Sport

Badminton Club Lieshout eind augustus weer van start

  Sportnieuws

Lieshout - De sporters van Badminton Club Lieshout houden vakantie. Zij hebben hun rackets opgeborgen om uit te rusten tijdens een welverdiende zomerstop. Op woensdag 22 augustus 2018 nemen zij de rackets weer op tijdens de eerste speelavond van het seizoen 2018/2019.

Vakantie
Na de seizoenafsluitingen van de jeugd en van de senioren is er nu ook een eind gekomen aan de wekelijkse speelavonden van Badminton Club Lieshout voor het seizoen 2017/2018. De laatste speelavond is geweest en pas op woensdag 22 augustus zullen de badmintonners hun racket weer tevoorschijn halen. Niet iedereen zal daarop wachten: badminton is immers een zeer geschikte sport om op de camping te bedrijven en zo een beetje in vorm te blijven tijdens de zomerstop.

Nieuwe leden
Vanaf 22 augustus zijn nieuwe leden ook welkom bij Badminton Club Lieshout. Heb je zin om ook eens een shuttle in verenigingsverband te slaan? Noteer dan 22 augustus in je agenda en kom op die avond naar Sporthal de Klumper aan de Papenhoef in Lieshout. De jeugd speelt dan vanaf 18.30 uur en de senioren vanaf 20.00 uur. Loop gerust binnen en als je je sportkleding meebrengt, kun je meteen meedoen! Je hoeft niet meteen lid te worden en mag altijd twee keer gratis mee spelen. Daarna moet je wel besluiten om lid te worden. Ook een racket hoef je niet meteen aan te schaffen: ook deze kun je lenen van de vereniging zodat je eerst een kunt proberen of badminton iets voor jou is.

Rabobank Inloopdagen
Overigens worden op de woensdagen 12 en 19 september weer de jaarlijkse 'Rabobank Inloopdagen' gehouden waardoor iedereen kennis kan komen maken met de badmintonsport in het algemeen en Badminton Club Lieshout in het bijzonder. Dankzij de ondersteuning van Rabobank Peel Noord kan dat volledig kosteloos. In die periode valt ook de landelijke 'Week van het Badminton' (15 t/m 29 september), waarin deze sport in het hele land gepromoot wordt. Ook dat is weer een goede aanleiding om eens bij Badminton Club Lieshout binnen te lopen.

Badminton Club Lieshout wenst iedereen een héle fijne zomervakantie en hoopt u terug te zien op de eerste speelavond.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>