Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 92dfed
Sport

Rijwielhandel van den Berg is Café Thuis de baas

  Sportnieuws

Beek en Donk - Een welkome zege voor Rijwielhandel van den Berg op Café Thuis. Het duel tussen beide Heuvelpleingiganten bleef lang in evenwicht. De rijwielhandel wist vlotjes een voorsprong te bemachtigen, welke niet heel lang bleef staan. Ook de 2-1 voorsprong werd geëgaliseerd en de slotfase moest de beslissing brengen. Daarin was de rijwielhandel net wat doortastender. P. Swinkels nam met zijn 2e van dit duel alle spanning weg en schoot zijn mannen naar een 4-2 zege.

Er was ook een overwinning voor Sportcafé D'n Ekker. Nummer laatst Meulensteen/van Lieshout kon weinig tegen de debutanten inbrengen. Vooral T. Bouw was on fire. Hij vond het netje maar liefst vijfmaal. Een flinke inbreng in het aantal doelpunten voor het sportcafé. Zij versloegen de nog puntloze mannen van Meulensteen met 7-1. E. Wich redde de eer, maar daarmee was alles wel gezegd voor Meulensteen. Zij hopen het tij snel te keren.

De B-klasse kende nog één duel. Daarin nam de nummer 2, Danny Megens Keurslagerij, het op tegen het druistige FC Avondrood. Een snelle ouverture via R. van de Ven werd tenietgedaan door FC Avondrood via P. Donkers. Daarmee was het kruid voor Avondrood al verschoten. R. Hendriks had het op zijn heupen en wist maar liefst vier doelpunten tegen de touwen te jagen. De keurslagerij waseen maat te groot en won met 7-1. De aansluiting met de koploper blijft zodoende in stand.

De A-klassers Go-People.BV en Hurkmans Plaatwerk BV maakten er een spannend potje zaalvoetbal van. I. cherif zette Go-People.BV op voorsprong. Deze werd even later ongedaan gemaakt door J. van der Leemputten, de balkunstenaar. Hij volbracht datzelfde kunstje vlak voor het laatste eindsignaal en een kleine sensatie hing in de lucht. Go-People.BV kent geen bijster goede seizoenstart en verliezen van de debutant is natuurlijk een bevestiging van dat gegeven. Gelukkig voor Go-People.BV kwam het niet zover. I. Cherif produceerde de gelijkmaker in de laatste minuut. Voor beide een puntje als beloning.

Koploper Café-Zaal de Tapperij dendert door. Sevenmiles.nl/Café-Zaal van de Burgt wist in haar treffen met de koploper ook geen schade toe te brengen. R. Ros, C. van den Bogaard, R. Engels en N. Jansen toonden zich trefzeker voor de Tapperij. M. van der Heijden stelde daar namens Sevenmiles.nl een eretreffer tegenover. Eindstand: 4-1.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>