Logo mooilaarbeek.nl
Peter van Lierop op de 5e plaats   | Fotonummer: 5864fd
Peter van Lierop op de 5e plaats (Foto: )
Sport

JC Mariahout op bezoek in Mierlo

  Sportnieuws

Mariahout - Vier judoka's van Judoclub Mariahout hebben zondag 9 december deelgenomen aan het Lage Bandentoernooi van Budoclub de Hechte Band uit Mierlo.

De Mariahoutse judoka's hadden een pittige dag. Sander Leenders startte zijn partijen met veel initiatief. Helaas wist hij dit niet uit te buiten qua scores. Uiteindelijk werd hij een aantal keer overrompeld en kijkend naar het eindresultaat bleken zijn tegenstanders ditmaal te sterk. Sander behaalde een zesde plaats. Peter van Lierop behaalde een mooie winstpartij. Met enkele fijne wedstrijdjes in de benen die hij helaas niet meer in winst kon omzetten sloot Peter het toernooi af op een vijfde plaats. Krijn van Lieshout kwam ook vandaag niet super uit de startblokken. Hij zat net zoals Sander en Peter in een poule met zes judoka's. In zijn eerste twee partijen moest Krijn de winst aan zijn tegenstander laten. In de derde partij kwam Krijn goed op gang en haalde hij overtuigend de winst naar zich toe. In de twee laatste partijen wist Krijn wederom goed tegenstand te bieden. Ondanks een knappe bevrijding uit een houdgreep in zijn laatste partij zat winst er niet meer in. Krijn behaalde een vierde plaats.

Tim Gielens zat met vier andere judoka's in een poule. Tim had niet zijn beste dag en kon ook de vechtlust niet brengen om een winstpartij naar zich toe trekken. Zo goed mogelijk tegenstand blijven bieden en verdedigen was wat restte, meer zat er vandaag voor Tim niet in. Hopelijk kan Tim in de laatste trainingen dit jaar zijn vorm weer terug vinden om met aanvallend judo en wat meer afwisseling in zijn worpen in het nieuwe jaar weer opnieuw voor het podium te gaan.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>