Logo mooilaarbeek.nl
Sport

Nieuwjaarswensen bij Badminton Club Lieshout

  Sportnieuws
  | Fotonummer: 0132ea
Foto:

Lieshout - Badminton Club Lieshout is het nieuwe jaar begonnen met een gezellige Nieuwjaarsborrel. Tijdens deze borrel werd Peter van der Tol benoemd tot 'vrijwilliger van het jaar', mocht de jeugd zich verdiepen in allerlei spelletjes en werd terloops Albert van Gend bedankt voor het vrijwilligerswerk dat hij al jaren voor de vereniging doet. Na de borrel werd er overigens nog volop gebadmintond

Jeugd
De jeugdbegeleiding, onder leiding van Tim van Bommel, had dit jaar ter gelegenheid van de 'eerste speeldag in het nieuwe jaar' een heus spellencircuit opgezet voor de jeugd. Voor deze opstelling was de jeugd in twee grotere groepen verdeeld. Deze groepen moesten onder anderen kluisjes openen door allerlei vragen te beantwoorden, sjoelen, 3D puzzels bouwen en nog diverse andere spellen doen. Uiteindelijk bleek de groep van 'Meneer Mannetje' het beste resultaat neergezet te hebben, maar ontvingen alle deelnemers een leuke medaille als aandenken.

Senioren
Voor de senioren was er wel een gewone speelavond gepland. Vóór die speelavond konden de badmintonners elkaar 'het allerbeste' wensen voor het nieuwe jaar: dat deden ze dan ook in grote getalen. De opkomst was weer groot. Na de wensen werd door voorzitter Stan van Vijfeijken Peter van der Tol in het zonnetje gezet. Hij staat immers al vele jaren klaar als vrijwilliger voor de vereniging en verzorgd onder andere de organisatie van de midweekcompetitie. Ook levert hij bijdragen aan de deelname van de vereniging aan de Gezondheidsrace 2.0 én 3.0 en heeft hij in het verleden een bestuursfunctie bekleed. Kortom; meer dan voldoende inspanningen om benoemd te worden tot 'vrijwilliger van het jaar'.

Albert van Gend
Aan het einde van de borrel werd ook vrijwilliger Albert van Gend nog even in het zonnetje gezet met een welverdiend applaus. Albert verzorgt immers ook al vele jaren de voorzieningen om überhaupt te kunnen badmintonnen. Geheel belangeloos (Albert is geen officieel lid van de vereniging) maakt Albert op iedere speeldag voor de sporters de sporthal 'speel-gereed'. Of er nu een door-de-weekse-speelavond is, of een zondagse-wedstrijddag maakt hem niet uit: Albert zorgt dat de netten opgezet zijn, dat ze mooi strak staan en dat de tijdsklok aangesloten is. Kortom; dankzij Albert kunnen de badmintonners steeds meteen vooruit als ze aankomen.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>