Logo mooilaarbeek.nl
Archieffoto   | Fotonummer: 63d547
Archieffoto (Foto: Joost Duppen)
Sport

Monsterscore voor Lindeboom in bekerduel

  Sportnieuws

Beek en Donk - Zes duels stonden donderdag 7 maart op het programma in de bekercompetitie van zaalvoetbalvereniging WAC Beek en Donk. Er werd volop gescoord en er waren ook verrassingen te bespeuren.

Zo werd er in de strijd om de grote beker een monsterscore neergezet. In poule 1 moest Rijwielhandel van den Berg maar liefst 26! keer het speeltuig uit het net vissen. Lindeboom Accountants & Belastingadviseurs kende een weelde als nooit tevoren. De Rijwielhandel, startend met vier spelers, moest al snel toezien hoe nog een speler wegviel. Met drie tegen vijf viel er totaal geen eer te behalen. Lindeboom ging er als een heel peloton overheen.

In diezelfde poule leed Café-Zaal de Tapperij een zeer zeldzame nederlaag. Sevenmiles.nl/ Café-Zaal van de Burgt won brutaal van de bijna-kampioen in de A-klasse. Via M. van der Heijden nam het een voorsprong, welke het via tweemaal de voet van S. Meulensteen uitbreidde, nadat C. van den Boogaard deze tussentijds gelijk had getrokken. R. Ros bracht de spanning in het slot terug, maar verder dan 3-2 kwam de Tapperij niet.

De eerste poule om de kleine beker kent een spannende ontwikkeling. Na een 8-3 overwinning is DK Garagebedrijf na de 2e speelronde de koploper. Meulensteen/van Lieshout werd middels deze nederlaag van de troon gestoten en staat nu tweede. J. van Schijndel schoot namens laatstgenoemde wel drie goals tegen de touwen, maar het was niet genoeg om de A-klasser te verslaan. T. van Berlo was de grote man aan DK-zijde met vier goals.

Go-People BV blijft in deze poule ongeslagen. Een tweede gelijkspel bracht geen het tweede punt. FC van de Burgt, uitkomend in de B-klasse kon niet over de knie worden gelegd. FC van de Burgt kwam in het duel wat in 3-3 eindigde tweemaal op voorsprong. I. Cherif zette Go-People met nog 6 minuten te spelen op 3-2, maar ook dat bleek niet genoeg voor de winst. E. Leenders bezorgde FC van de Burgt het eerste bekerpunt in deze ronde.

In de tweede poule om de kleine beker werden de eerste duels afgewerkt. Direct was daar een verrassing. Koploper in de B-klasse, Sportcafé Den Ekker versloeg A-klasser Hurkmans Plaatwerk BV. Een enerverend duel met een even zozeer scoreverloop eindigde vlak voor tijd met een treffer van T. van den Bergh. Als aanvoerder van Den Ekker bezorgde hij zijn team zo de drie punten en dompelde hij de opponent nog in rouw: 3-2.

FC Avondrood nestelde zich in deze poule aan kop naast Den Ekker door een zege op Café Thuis. Het ging zeker niet eenvoudig voor de B-klasser. Café Thuis nam na tien minuten gespeeld te hebben een voorsprong via T. van Esch. Thuis, eveneens uitkomend in de B-klasse, rook kansen, maar zag uiteindelijk tweemaal J. Dekkers over het hoofd. Twee doelpunten van zijn voet bezorgde FC Avondrood de winst: 2-1.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>