Logo mooilaarbeek.nl
Sport

Podiumplaats voor Evert Brouwers in Venlo

  Sportnieuws
Mireille de Ridder wilde ook wel eens voelen hoe het is om op het podium te staan  | Fotonummer: 437ae5
Mireille de Ridder wilde ook wel eens voelen hoe het is om op het podium te staan (Foto: )

Lieshout - Met ruim 25.000 deelnemers is De Venloop in Venlo de laatste jaren uitgegroeid tot een van de grootste loop- en wandelevenementen van Zuid-Nederland. De Venloop staat bekend om zijn gezellige sfeer en enthousiaste publiek. Op zaterdag 30 maart was er ook al een groot wandelevenement.

Vier leden van Runnersclub Lieshout aan de start bij de 10 kilometer in Venlo. Na de eerste plaats in de Hel van Bakel behaalde Evert Brouwers nu een prachtige 2e plaats bij de heren 60 in dit sterk deelnemersveld. Evert finishte in 43:28. Jammer dat hij bij de prijsuitreiking ontbrak op het podium. Bryan Sterken had zaterdag nog een training afgewerkt met Running Team Laarbeek, maar stond in Venlo al weer aan de start en behaalde een 34e plaats bij de heren senioren in een mooie tijd van 39:47. Ook Rudy van Kempen had deze training in de benen en liep deze wedstrijd ook als voorbereiding op de Roparun. Rudy eindigde als 36e bij de heren 35 in 43:41. Mireille de Ridder liep in Venlo ontspannen en genietend van het publiek naar 1:15:37.

Heidy Meeuws en Marieke van Turnhout waren helemaal naar Zandvoort gereisd voor de 12 kilometer lange circuit run. Ze hadden iets meer tijd nodig voor een rondje als de auto's die daar normaal rijden. Toch werden er knappe tijden gelopen, Heidy finishte in een tijd van 1:11:55. Marieke in 1:21:03.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>