Logo mooilaarbeek.nl
Kevin Biemans won alle drie zijn wedstrijden   | Fotonummer: fd8004
Kevin Biemans won alle drie zijn wedstrijden
Sport

Twee teams TTV Een en Twintig aan kop

  Sportnieuws

Beek en Donk - Anders dan alle voorgaande weken, was het afgelopen donderdag een ietwat rustige tafeltennisavond. De wekelijkse groep recreanten van zo'n 20 personen en team 6, die als enige een thuiswedstrijd had, waren wel volop aan het tafeltennissen. Alle competitieteams doen goede zaken, Teams 3 en 5 van TTV Een en Twintig staan op dit moment zelfs bovenaan. Alle teams blijven zeker in de klasse waarin ze nu spelen of maken nog kans op promotie.

Competitie
Namens team 6 namen Kevin Biemans, Christi Klingsporn-Eekels en Chris Klingsporn het deze avond op tegen de tafeltennis collega's van MTTV '72 uit Mierlo. Kevin trapte af en haalde gelijk het eerste punt ook binnen. Christi speelde vervolgens een uiterst vermakelijke wedstrijd en wist met 16-14 in de laatste game ook de wedstrijd naar haar toe te trekken. Chris speelde daarna zijn eerste enkel van de avond waarin hij zijn opgedane ervaring van de trainingen kon toepassen. Chris wist de tweede game te winnen, maar trok uiteindelijk alsnog aan het kortste eind en verloor de wedstrijd. Zowel de dubbel als de enkel wedstrijd daarna werden net niet gewonnen, maar gelukkig bracht Kevin hier weer verandering in door zijn enkelwedstrijd te winnen van MTTV'er Toine vd Ven. Ook Chris wist een mooie wedstrijd met winst af te sluiten. Nadat tijdens de laatste wedstrijd wederom Kevin zijn wist te winnen, bleef de teller hangen op een 5-5 gelijkstand.

Zomercompetitie
De reguliere competitie is nog niet ten einde, maar inmiddels zijn de voorbereidingen voor de jaarlijkse zomercompetitie al in volle gang. Teams afkomstig van verschillende verenigingen in de omgeving kunnen zich hiervoor inschrijven. In de maanden mei en juni worden er een vijftal speelronden gespeeld bij TTV Een en Twintig, TTV Unicum en TTV Flash. Alle competitiespelers en recreanten vanaf 16 jaar kunnen hieraan meedoen. Zoals de eerdere 10 edities die hieraan voorafgingen, beloofd ook deze 11e editie gezellig en druk te worden met als afsluiter de altijd drukbezochte finale-/feestavond op 21 juni! Uiteraard is iedereen op alle speelavonden van harte welkom!

Ben je nieuwsgierig geworden naar één van de leukste en snelste balsporten? Kom dan eens een keer een kijkje nemen bij de vereniging. Kijk voor de openingstijden en andere andere info, zoals de overige uitslagen op de website www.ttveenentwintig.nl en hou de socials in de gaten!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>