Logo mooilaarbeek.nl
Alle prijswinnaars van BC Mixed   | Fotonummer: 974ed4
Alle prijswinnaars van BC Mixed (Foto: )

HBB Jeugdkampioenschappen 2019; Koss van de Wijdeven kampioen

  Sportnieuws

Beek en Donk/Helmond – Als afsluiting van het seizoen werden op zaterdag 18 mei 2019 de Jeugdkampioenschappen van de Helmondse Badminton Bond (HBB) gespeeld. In de sporthal van Suytkade in Helmond speelden de jeugdspelers flink wat wedstrijden in diverse klassen. Na afloop van het toernooi werden ook de kampioensteam uit de competitie gehuldigd.

Badmintonclub Mixed was met een flinke delegatie vertegenwoordigd bij de Jeugdkampioenschappen. In alle klassen speelden meerdere kinderen en er werden ook veel prijzen gewonnen. In de competitie waren twee teams kampioen geworden. Die werden tijdens de prijsuitreiking gehuldigd. Net als vorig jaar werd ook dit jaar een jeugdspeler van BC Mixed HBB kampioen. Dit jaar ging die eer naar Koss van de Wijdeven. Hij is met zijn team (Mixed 1) tevens kampioen geworden in de competitie. Een prima jaar dus voor de 15-jarige. Uiteraard gaat ook een felicitatie naar alle andere prijswinnaars van BC Mixed. Zij hebben zich weer van hun beste kant laten zien.

Voor meer info over de vereniging kijk je op www.bcmixed.nl. Je volgt de vereniging op Facebook, Instagram en twitter.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>