Logo mooilaarbeek.nl
Kampioen Jan de Jong (l) en voorzitter Peter Vogels (r)   | Fotonummer: fcd0e1
Kampioen Jan de Jong (l) en voorzitter Peter Vogels (r) (Foto: )
Sport

Jan de Jong kampioen van biljartvereniging Ons Vermaak

  Sportnieuws

Beek en Donk - Tijdens een barbecue-avond werd de nieuwe kampioen van Ons Vermaak in het zonnetje gezet: Jan de Jong. Dat gebeurde uiteraard in hun clubgebouw De Tapperij in Beek en Donk, waar tijdens de kermis in september het openlucht biljarttoernooi gehouden wordt. Hier nemen verschillende leden van Ons Vermaak ook aan deel.

Jan de Jong heeft van het begin af aan duidelijk zijn bedoeling om kampioen te worden kenbaar gemaakt. Tijdens de competitie heeft hij zijn voorsprong alleen maar uitgebreid met als resultaat dat hij afgetekend op de eerste plaats is geëindigd. Voorzitter Peter Vogels overhandigde hem dan ook met zichtbaar genoegen de gouden beker die een jaar lang de kamer van hem siert. Op de tweede plaats eindigde Mari Vereijken en derde werd Piet v.d. Berg.

'Ons Vermaak' speelt in competitieverband zijn wedstrijden op dinsdagavond; wanneer men ook eens een balletje wil stoten, kom dan gerust eens een keertje kijken na de zomervakantie. Je bent van harte welkom. De eerste speelavond is op 20 augustus.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>