Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 823925
Foto: Raniero Corbellettie / RC De Oude Molen
FOTO'S Sport

Welverdiende 10e plaats voor RC De Oude Molen bij World Roller Games

  Sportnieuws

Beek en Donk/Barcelona - De 'Grote Groep' van RC De Oude Molen vertrok donderdag 11 juli naar Barcelona om daar deel te nemen aan de World Roller Games. Alle rijdsters hadden reikhalzend naar dit evenement uitgekeken want wat is er nu mooier dan te kunnen zeggen dat je in het olympisch stadion gereden hebt.

Uiteraard werd het nuttige met het aangename gecombineerd en dat betekent dat er op vrijdagmorgen vast een kijkje genomen werd in het stadion. Vervolgens hebben ze een superleuke fietstoer gedaan door Barcelona waarbij de nodige highlights voorbij kwamen. Deze toer werd georganiseerd door het Nederlandse bedrijf: Joris & Robin Fietstours Barcelona. Na een goede tip van dit duo hebben ze daarna heerlijk gegeten op de Placa Reial.

Op zaterdag heeft de hele groep weer de reis ondernomen naar het stadion om de top 10 van de wereld te bekijken van zowel de dames als de heren senioren vrijrijden. Aansluitend kon ook nog een groot deel van één van de showonderdelen bekeken worden: de kleine groepen met maximaal 12 rijders.

De zondag stond helemaal in het teken van de wedstrijd: heel vroeg opstaan voor de officiële training, rusten, een gezonde lunch en haren en make-up doen. Toen ze eenmaal op het punt van vertrekken stonden begon het flink te regenen, waardoor er in allerijl een paar taxi's geregeld moest worden om de dames ongeschonden in het stadion te krijgen.

De groep met het nummer: L'Amour moest als vijfde rijden. Ondanks de indrukwekkend grote hal en de duizenden toeschouwers hebben ze het nummer met veel overtuiging gereden en dat leverde ze een welverdiende 10e plaats op. Zowel rijdsters als trainers als de begeleiding waren zeer tevreden met deze prestatie op mondiaal niveau.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>