Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 5be2c5
Foto:
Sport

Badminton Club Lieshout terug van vakantie

  Sportnieuws

Lieshout - De badmintonners van Badminton Club Lieshout hebben op woensdag 21 augustus de rackets weer opgepakt. De wekelijkse speelavonden zijn weer begonnen. Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom. Is badminton iets voor jou? Kom het proberen bij Badminton Club Lieshout.

Natuurlijk hebben de sporters ook deze zomer weer op de campings in heel Europa badminton gespeeld. Heb jij dat ook gedaan en vond je dat wel leuk? Lijkt het je wat om het beter te leren en het vaker te doen? Kom dan naar een van de komende speelavonden van Badminton Club Lieshout: daar kun je dan direct meedoen.

Jeugd
De jeugd van Badminton Club Lieshout begint om 18.30 uur: dan beginnen de aspiranten (ca. 7-12 jaar). Zij spelen tot 19.30 uur. Gelijktijdig beginnen om 19.15 uur de junioren (ca. 12-18 jaar), die doorspelen tot 20.30 uur, en dus een half uur meespelen met de senioren. Beide jeugdgroepen doen dat onder leiding van een gediplomeerde en ervaren trainer die geholpen wordt door een team van enkele jeugdbegeleiders. Er staat dus altijd iemand klaar om je te helpen. Tijdens de speelavonden worden eerst de grondbeginselen van het badminton bijgebracht, uiteraard in combinatie met het spelen van wedstrijdjes en het doen van oefeningen die gerelateerd zijn aan de badmintonsport. Je kunt overigens altijd twee keer gratis meespelen voordat je moet besluiten om lid te worden. Zo kun je dus eerst rustig kijken of de sport iets voor je is en hoef je niet meteen lid te worden. Ook een racket hoef je niet meteen te kopen. Deze kun je gebruiken van de vereniging, die hier een speciaal aantal rackets voor op voorraad heeft (inclusief enkele rackets met verkorte steel). Kortom; geen enkele drempel om het eens te komen proberen. Kom daarom op een van de komende woensdagavonden om 18.30 (of 19.15) uur naar 'Sporthal De Klumper'. Als je je sportkleding meebrengt kun je meteen meedoen en ervaren hoe leuk badminton kan zijn.

Senioren
Ook senioren zijn natuurlijk van harte welkom. Zij spelen, op dezelfde woensdagavonden, vanaf 20.00 uur (het eerste halfuur dus samen met de jeugd). Voor senioren is er géén verplichte training: iedereen mág deelnemen aan de training, die wel gefaciliteerd wordt en om 20.00 uur begint. Heb je dus nog nooit gebadmintond en wil je het een keer proberen? Kom het gerust een keer proberen. Als je niet traint of niet wil trainen, kun je altijd vrij spelen op de resterende banen. Ook voor senioren geldt dat je twee keer gratis mag komen meespelen, voordat je lid moet worden van de vereniging. En ook senioren kunnen gebruik maken van de leenrackets die de vereniging aanbiedt. Dus; ook voor senioren zijn er geen drempels of andere belemmeringen om eens uit te komen proberen of badminton een sport voor jou is. Graag tot ziens bij badminton Club Lieshout.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>