Logo mooilaarbeek.nl
De kampioenen, vlnr. Richard Doensen, Marijn van Krieken, Dorette van den Elsen, Juul Verbeeten   | Fotonummer: 2a879e
De kampioenen, vlnr. Richard Doensen, Marijn van Krieken, Dorette van den Elsen, Juul Verbeeten (Foto: )
Sport

Team 8 ATTC'77 kampioen!

  Sportnieuws

Aarle-Rixtel - Het 8e team van tafeltennisvereniging ATTC'77 uit Aarle-Rixtel pendelt een beetje op en neer tussen de zesde en zevende klasse. Dit seizoen loopt de competitie in de zevende klasse als een trein. Dorette van den Elsen, Juul Verbeeten, Marijn van Krieken en Richard Doensen zijn al zeven wedstrijden ongeslagen, waarbij ze zelfs drie keer met de maximale score van 10-0 gewonnen hebben.

Deze week viel Dorette in bij het 7e team en liet ze de eer aan de heren om thuis tegen Unicum 12 uit Geldrop het kampioenschap, waarvoor slechts vier wedstrijden gewonnen moesten worden, binnen te halen. Juul, die nog geen enkele wedstrijd verloren heeft deze competitie, startte en won ook nu. Marijn volgde zijn voorbeeld, maar Richard lukte dat niet tegen Eric Sloots. Hij herpakte zich in het dubbelspel, dat samen met Juul gewonnen werd, 3-1. Marijn mocht het afmaken. Het werd even spannend maar uiteindelijk won hij met 11-7 in de beslissende vijfde game en de flessen konden worden ontkurkt.

Dorette speelde ook thuis samen met Dennis Verbruggen en Ruud van Turnhout tegen Taveres 4 uit Eindhoven. Een mooi voorproefje voor volgend seizoen want dit was in de zesde klasse. Dorette bood goed tegenstand en wist zelfs een wedstrijd te winnen. Ook Dennis en Ruud wonnen ieder één pot en samen de dubbel. Deze 6-4 nederlaag brengt hen op een voorlopig derde plek met nog twee wedstrijden voor de boeg.

Ook vierde klasse team ATTC'77-3 speelde thuis en wel tegen Flash 6. Albert Scheepers mocht beginnen en won van Henk van den Tillaart. Zowel Henk Buiting als Henk van der Bruggen verloor, maar het sterke dubbel van Albert en Henk van der Bruggen bracht ATTC weer langszij. Waar het na de dubbel Henk Buiting niet lukte om wedstrijden te winnen, vielen de spannende wedstrijden van Albert en Henk wel uit in het voordeel van ATTC. Dit bracht de eindstand op een mooie 6-4 overwinning, waarmee de tweede plek èn een promotiewedstrijd binnen handbereik liggen.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>