Afbeelding

Bridgeclub ’t Koppeltje gaat weer bridgen

Sport

Beek en Donk - Het coronavirus blijkt nu echt op z’n retour te zijn. Deze positieve ontwikkelingen zijn afgelopen weken voor de overheid en het RIVM aanleiding geweest om de coronaregels verder te versoepelen. Naar aanleiding hiervan heeft de Nederlandse Bridge Bond besloten dat het voor de bridgeclubs toegestaan is om de bridge-activiteiten te hervatten. Wel zijn er nog enkele coronarichtlijnen waaraan men zich moet houden.

Bridgeclub ’t Koppeltje heeft besloten om de bridgemiddagen op dinsdag 6 juli en de zomeravondbridge op woensdag 7 juli te hervatten in Zaal de Tapperij in Beek en Donk. Op woensdagavond kan iedereen tot september vrij komen bridgen. Ook niet-leden zijn welkom. Tot een kwartier voor de aanvang (19.30 uur) kan worden ingeschreven. Het verzoek is dus om uiterlijk een kwartier voor de aanvang aanwezig te zijn. Iedereen wordt verzocht om zijn/haar eigen biedbox mee te brengen.

Bridgeclub ’t Koppeltje heeft als thuisbasis zaal De Tapperij in Beek en Donk. De vereniging telt momenteel ruim 80 leden. Voor meer informatie zie www.bc-koppeltje. Nieuwe leden zijn van harte welkom. Aanmelden is mogelijk via email koppeltjebc@gmail.com of telefonisch via nummer 06-55111375.