Afbeelding

Urban Sports met Laarbeek Actief

Sport Sport

Laarbeek - De eerste les van Urban Sports bij Laarbeek Actief zit er op en was een succes. Poeierbal stond op het programma. De eerste lessen gemist? Niet getreurd. U kunt uw kind nog altijd aanmelden voor 9, 16 en 23 februari. Wat ze tijdens de les gaan doen kunt u vinden op de site, o.a. Kastibal, Freerunnen en Handboogschieten, maar zorg dat u op tijd bent want vol is vol.

Kinderen uit de groepen 6, 7 en 8 waren afgelopen woensdagmiddag bezig geweest met een spel wat ze normaal niet snel zouden doen tijdens de normale gymlessen op school. Zo hadden de kinderen poeierbal gedaan met hindernissen die ze moesten overbruggen om zo bij honken te komen en punten te kunnen scoren. Voor de volgende lessen staan nog bumbball, kastiebal, freerunnen en handboogschieten op het programma. Dat zijn ook spellen die ze bij de normale gymles op school niet snel zullen gaan doen. Wil uw kind nog mee doen met deze Urban lessen dan kunt u nog steeds aanmelden op www.laarbeekactief.nl.

In samenwerking met D’n Ekker, hebben de Laarbeekse kinderen een sportieve en leerzame woensdagmiddagen voor de boeg. Aanmelden kan via www.laarbeekactief.nl/sportagenda/. Check ook regelmatig de Facebookpagina ‘Laarbeek actief’ en de website www.laarbeekactief.nl voor inschrijven en andere sportactiviteiten.

Het doel van deze activiteiten is om zoveel mogelijk mensen binnen Laarbeek, van jong tot oud, plezier te laten hebben in bewegen en spellen te laten doen wat ze normaal nooit zouden doen in de gymles. Laarbeek Actief wil deze mensen aan het sporten krijgen, en behouden. Wil je meer informatie of wil je de foto’s van de activiteiten bekijken? Kijk dan op de bovengenoemde Facebookpagina en website. Je kunt voor meer informatie/ inschrijving ook terecht bij de sportcoaches van Laarbeek Actief via sportcoachlaarbeek@levgroep.nl.