Afbeelding

Bewegen met Unieke Sporters

Sport Sport

Laarbeek - Op vrijdagochtend gaat Laarbeek Actief samen met de cliënten van de ORO een uurtje bewegen. Hier hebben zij samen tal van datums voor afgesproken om een beweeguurtje te plannen en actief te blijven. 

Ze nemen dan wat materiaal mee en gaan ergens in Beek en Donk sportactiviteiten doen. Afgelopen vrijdag 29 januari zijn ze naar de beweegtuin in Beek en Donk geweest. Ze hadden drie spellen gedaan met de cliënten van ORO, waaronder kantje buts, jeu de boules en frisbee. De cliënten vonden het super leuk om dat met elkaar te doen. Als laatste hebben ze nog een soort van stoelendans gedaan, maar dit keer met hoepels. Het was een geslaagde ochtend.

Verder hebben ze nog andere leuke activiteiten samen met ORO gepland staan. Op donderdag 17 februari gaan de cliënten boksen met Riny Heesakkers en met kinderen uit groep 5 van basisschool ’t Otterke in Beek en Donk. Donderdagochtend 17 maart gaan ze basketballen. Dit gaan ze doen in speeltuin de Ratel in Beek en Donk. En op donderdagochtend 24 maart gaan ze dansen met Cindy. Cindy geeft danslessen aan mensen met een beperking en ouderen.

Kortom, er komen weer heel veel activiteiten aan voor de mensen van ORO. Meer informatie over sporten met een beperking? Ga dan naar www.unieksporten.nl of neem contact op met de sportcoach van Laarbeek actief via sportcoachlaarbeek@levgroep.nl.