Spannende wedstrijd voor Flamingo’s

Mariahout - Flamingo’s 1, gesponsord door Auto Corsten, speelde op zondag 13 februari tegen SVOC’01/United 1 uit Oirlo in de Klumper in Lieshout. Aspiranten C1 was het team van de week tijdens deze wedstrijd.

De wedstrijd bleef gedurende de hele wedstrijd spannend. Nergens in de wedstrijd was er een verschil van twee punten en de ploegen lagen heel dicht bij elkaar. Flamingo’s ging goed voorbereid de wedstrijd in. In de tweede aanval die Flamingo’s kreeg werd er meteen gescoord door Vera Leenders. Dat was een heel fijn begin voor Flamingo’s, want deze goal gaf meteen vertrouwen voor het hele team. De aanval van SVOC’01/United die daarna gespeeld werd werd ook benut. Iets later wist Elja Maas te scoren en daardoor kwam Flamingo’s weer op voorsprong. Hierna scoorde SVOC’01/United twee keer achter elkaar en daardoor wisten zij weer op voorsprong te komen. Daar had Flamingo’s wel meteen antwoord op, eerst wist Neeltje Berkvens te scoren en daarna lukte dat Ada Kornuijt ook van afstand. SVOC’01/United scoorde daarna ook meteen twee keer en daarna lukte het Neeltje Berkvens om opnieuw te scoren. SVOC’01/United scoorde hun laatste doelpunt van de eerste helft. Bij Flamingo’s wist eerst Ada Kornuijt te scoren van afstand en daarna scoorde Vera Leenders na goed samenspel het laatste punt van de eerste helft. Hierdoor ging Flamingo’s met een voorsprong de rust in. De ruststand was 7-6.

SVOC’01/United opende in de vierde minuut van de tweede helft de score. Hierdoor begon de tweede helft weer met een gelijke stand van 7-7. Ada Kornuijt scoorde daarna een mooi kansje en hierdoor kwam Flamingo’s weer op voorsprong. Iets later kreeg SVOC’01/United een strafworp en deze wisten zij te benutten. Amy Maas gaf daarop het antwoord namens de meiden uit Mariahout. Zij scoorde een mooi afstandsschot. SVOC’01/United scoorde weer meteen, maar Ada Kornuijt wist ook meteen weer een kansje binnen te schieten. Hierdoor stond Flamingo’s op een 10-9 voorsprong. In de laatste drie minuten van de wedstrijd wist SVOC’01/United de gelijkmaker te maken. De allerlaatste minuut van de wedstrijd was misschien wel de allerspannendste van de hele wedstrijd. SVOC’01/United scoorde en daardoor dachten zij de winst binnen te slepen, maar niets was minder waar. In de allerlaatste aanval van de wedstrijd wist Neeltje Berkvens de verdiende gelijkmaker binnen te schieten en daardoor eindigde de wedstrijd in 11-11. Al met al was het een hele spannende wedstrijd die voor het publiek ook erg leuk was om te bekijken.

Zondag 20 februari speelt Flamingo’s 1 om 12.30 uur tegen Eyckelkorf 1 in de Klumper in Lieshout. Flamingo’s 2 speelt om 11.00 uur tegen MKV 2 in Lieshout. Publiek is van harte welkom om beide teams aan te komen moedigen.