Afbeelding

Gvoetbal Laarbeek zoekt nieuwe spelers

Sport Sport

Laarbeek - Laarbeek Gvoetbal, gesitueerd bij Sparta’25, is op zoek naar jou. Voorop staat de gezelligheid, maar tijdens een wedstrijd wordt er sportief voor de punten gestreden. Daarvoor en daarna is er volop tijd om met elkaar te genieten.

Het Gvoetbal Laarbeek is opgericht in 2003 en heeft al de nodige successen behaald: winnaar Special Olympics in Veendam, Amsterdam en in Den Bosch, en zeker niet te vergeten de kampioenschappen van Gjeugd, G2, en liefst vijf keer achter elkaar de Sparta G1, toen spelend op het hoogste niveau. 

Activiteiten
Rondom het voetbal wordt er ook het nodige georganiseerd, zoals elk jaar het zeer gewaardeerde Daan van Sleeuwentoernooi. Maar ook gaan ze naar andere toernooien toe, zoals het zaalvoetbaltoernooi van Siol, alsmede naar de Gvoetbaldag in Barendrecht, wel bekend van de televisie.

Over Gvoetbal Laarbeek
Gvoetbal Laarbeek is een team van spelers met diverse leeftijden, van 20 t/m 51 jaar. Zo verschillend, en toch goed bij elkaar passend. Ieder heeft zijn eigen beperking, maar daar wordt door trainers/leiding goed mee omgegaan. Op woensdag is de trainingsavond van 19.30 tot 20.30 uur en de wedstrijden spelen ze op zaterdag. Thuiswedstrijden zijn altijd om 13.00 uur. Mocht je, of je zoon/dochter, interesse hebben, kom dan geheel vrijblijvend een keertje kijken bij een training of wedstrijd, of train een keer mee.