Shannen Saedt met Belle, Lynn Lommers met Joris en Noah Vesters met Fellow.
Shannen Saedt met Belle, Lynn Lommers met Joris en Noah Vesters met Fellow. Foto:

Uitslag Laarbeekse deelnemers Pony- en Paardendressuur Manege D’n Perdenbak

Sport Sport Sport

Lieshout - Manege D’n Perdenbak heeft veel geluk gehad met de wedstrijd van 19 en 20 februari. De storm van de afgelopen dagen was even gaan liggen en hoewel het nog behoorlijk regende, kon de wedstrijd doorgaan. 

Er waren kleine pauzes tussen de rubrieken om even binnen los te rijden en daarna werden hele mooie proeven gereden, wat resulteerde in mooie winstpunten voor de deelnemers en leuke prijzen voor de winnaars. De organisatie bedankt de vrijwilligers voor hun hulp en Ponyrijden Patricia voor het schenken van de troostprijsjes.

Uit Laarbeek reden de volgende ruiters mee: Bij de pony’s in de Klasse B: Lynn Lommers met Joris werd 1ste met 191 punten en 2de met 192,5 punt, Shannen Saedt en Belle werden 2de met 185 en 1ste met 193 punten, Ise Saedt en Dancing Queen werden twee keer 2de met 194 en 188,5 punt. In de Klasse L: Noah Vesters en Fellow werden twee keer 1ste met 198,5 en 206,5 punt. In de Klasse M: Suze v Hurk en Brummerhoeve’s Noa werden 1ste met 192,5 punt en Malon Toirkens en Robby werden 2de met 179 punten. Bij de paarden in de Klasse B: Nadieh Koopman en Imani SK werden 1ste met 189 punten en in de Klasse M werden Fleur Jansen en Lavendel 1ste met 197 punten.

Zij feliciteren alle deelnemers met hun mooie resultaat. Op 19, 20, 26 en 27 maart zijn de volgende weekendwedstrijden bij de manege. Wil je daar ook starten, schrijf je dan in via mijnknhs.nl.