Afbeelding

Succesvolle bijeenkomst BALV De Raam Lieshout

Sport Sport

Lieshout - Tijdens de Bijzondere Algemene Ledenvergadering van TV De Raam, gehouden op 24 februari in het paviljoen van de vereniging, is er uitgebreid gesproken over het eventueel aanleggen van padelbanen binnen de vereniging.

Dhr. Verkuilen gaf een uitgebreide samenvatting van het doorgelopen traject weer, waarbij de onderzoekscommissie geen detail heeft laten liggen en een duidelijke conclusie richting bestuur en leden gaf. Ook de financiële kant werd onder de loep gehouden, met elk denkbaar scenario en duidelijk toegelicht door dhr. Coolen. Daarna nog enkele kritische vragen die weerlegd konden worden en toen was het tijd om te stemmen. De plannen werden unaniem aangenomen en dat geeft de vereniging de gelegenheid om de padelbanen aan te schaffen om zo een nog aantrekkelijkere club te worden voor de sporters en klaar te zijn voor de toekomst.

Wel was er uit monde van de voorzitter de dringende oproep aan de leden om vooral iets te betekenen v.w.b. vrijwilligerswerk op de club. Hier is echt een tekort aan en ook hier geldt: vele handen maken licht werk. Vraag gerust naar de mogelijkheden, want er is vast wel iets te vinden in jouw specialiteit. Op elk gebied zoeken ze nog een paar mensen, al is het maar voor een paar uurtjes. Het gaat over de toekomst van jouw club, samen actief de toekomst in!