Afbeelding
Foto: Daphne Poulisse

48e Wielerjeugdvijfdaagse Lieshout-Mariahout

Sport Sport

Lieshout/Mariahout - Binnenkort is het weer zover. Van 11 tot en met 15 april organiseert het Comité Wielerjeugdvijfdaagse wederom een fietsvijfdaagse voor de jeugd van Lieshout en Mariahout. Alle kinderen van 0 tot en met 3 jaar en van de basisschool (groep 1 tot en met 8) kunnen hier aan deelnemen.

Evenals voorgaande jaren kan men deelnemen op gewone fietsen, crossfietsen en mountainbikes, maar niet op racefietsen. De allerkleinsten, (groep 0 t/m 3 jaar) kunnen deelnemen op een skelter, step, driewieler e.d. en rijden op een verkleind parcours, waarbij de ouders de kinderen kunnen begeleiden. Groep 0 (instromers) en 4-jarige rijden met de groep jongste jongens of jongste meisjes mee.

Iedere avond wordt om 18.45 uur begonnen op het parcours dat gevormd wordt door de Floreffestraat, Hertog Janstraat, Coolhof en Balduinstraat. Iedere deelnemer ontvangt na de wedstrijd een traktatie. Op vrijdag vindt de finale plaats en krijgt iedereen een leuke prijs voor de prestatie die tijdens deze week geleverd is. Natuurlijk zijn er dit jaar weer veel bekers en bloemen te winnen. Aan de Wielervijfdaagse is wederom een kleurwedstrijd verbonden met mooie prijzen. De kleurplaat dient tevens als inschrijfformulier en kan op school of op onderstaand adres worden ingeleverd, maar doe dit wel vóór 19 maart, want alleen dan kom je ook met je naam in het programmaboekje te staan. De prijzen van de kleurwedstrijd worden op school uitgereikt.

Graag wil de organisatie dat de deelnemers 15 minuten voor zijn/haar wedstrijd aanwezig zijn. Voor meer informatie of het inleveren van kleurplaten kunt u contact opnemen met het Comité Wielerjeugdvijfdaagse: Fam. Steegs, Servaasstraat 19 (telefoonnummer 421843), Fam. Schepers, De Schop 28 (telefoonnummer 423979), en M. v/d Linden, Adr. Boutlaan 15.