Gijs Oprins in actie
Gijs Oprins in actie

TTV Een en Twintig komt op stoom

Sport Sport

Beek en Donk - Bij TTV Een en Twintig speelden afgelopen donderdag 4 teams een thuiswedstrijd. Over het algemeen waren de resultaten goed, of dat aan de weer opgestarte trainingen ligt, blijft de vraag, maar is niet uit te sluiten.

Team 1 deelde de punten met OTTC uit Oss en is begonnen met punten te sprokkelen in de strijd tegen degradatie. Jordi Kivits won alle drie zijn wedstrijden. Rowena de Haas wist 1 overwinning te behalen. Stefan Hamelijnck kon zijn trainingsarbeid nog niet verzilveren. Omdat de dubbelpartij werd gewonnen, eindigde de wedstrijd in een remise: 5-5.

Team 2 nam het op tegen het Aarle-Rixtelse ATTC’77. Aum van Berlo, Guido Graat en Bert Coolen bleven op 4 punten steken, waardoor ATTC in de competitie Team 2 nog net voor blijft. Graat leverde een enorme bijdrage door 2 wedstrijden te winnen, Aum van Berlo en Bert Coolen waren goed voor elk 1 overwinning.

Team 3 behaalde een verdiende 6-4 overwinning op Veldhoven. De ware kraker was de wedstrijd tussen Gijs Oprins en oude bekende Walter Gruijters van Veldhoven. Met 15-13 in de vijfde game trok Oprins aan het langste eind. Uiteindelijk wist Ton Paardekooper 1 wedstrijd, Paulus Kallah 2 en Gijs Oprins 3 wedstrijden te winnen.

Het zesde team won knap van ATTV uit Asten. Hans Eekels diende met drie overwinningen niet alleen het algemeen belang, ook in ranking steeg hij 20 punten. Hamed Alisedaghat zette zijn trainingsuren om in drie winstpartijen. Christie Eekels won 1 wedstrijd waardoor de 7-3 uitslag vaststond. Door deze overwinning staat team 6 weer in de bovenste helft van de poule.

Donderdag spelen team 1, 2, 4 en 5 hun thuiswedstrijden. Meer informatie over TTV Een en Twintig is te vinden op www.ttveenentwintig.nl.