Te weinig doelpunten voor Flamingo’s

Mariahout - Flamingo’s 1, gesponsord door Auto Corsten, speelde zondag 20 maart tegen SVOC’01/United 1 in sporthal de Wetteling in Venray. Bij deze wedstrijd werd gestreden om direct klassebehoud. De verliezer van deze wedstrijd speelt na de binnencompetitie nog beslissingswedstrijden om in de overgangsklasse te blijven. Flamingo’s startte met vertrouwen aan de wedstrijd nadat er de vorige keer gelijkgespeeld werd tegen SVOC’01/United.

SVOC’01/United opende de wedstrijd door twee afstandsschoten binnen te leggen. Vijf minuten later wist Neeltje Berkvens het eerste doelpunt voor de dames uit Mariahout binnen te leggen. Wat daarop volgde waren weer twee doelpunten van SVOC’01/United, eerst scoorden zij een doorloopbal en daarna een afstandsschot. Ada Kornuijt scoorde daarna. Zij scoorde een mooi kansje binnen. Hierna sloeg SVOC’01/United een flink gat door drie keer achter elkaar te scoren. Zo eindigde de eerste helft in 7-2 in het voordeel voor de Limburgers. Flamingo’s had zeker in de eerste helft de pech dat ze te weinig scoorden en daardoor konden ze niet aanhaken bij SVOC’01/United.

De tweede helft startte Flamingo’s fel, het eerste doelpunt viel wel weer aan de kant van SVOC’01/United, ze legden een strafworp binnen. Daarna werd Noa Vereijken het veld ingebracht en het eerste schot dat zij nam werd benut. SVOC’01/United legde weer een doorloopbal binnen. Hierna wist Rosa Maas haar goede spel te belonen, twee keer achter elkaar wist Rosa een afstandsschot te scoren in twee aanvallen achter elkaar. Weer scoorde SVOC’01/United een doorloopbal. Daarna wist Vera Leenders een zeer verdiende vrije bal binnen te schieten. Iets later wist Rosa Maas een omdraaibal binnen te schieten. Zo wist Flamingo’s terug te komen naar 10-7. Verder terugkomen liet SVOC’01/United niet gebeuren. SVOC’01/United scoorde drie keer achter elkaar. Daarna scoorde Ada Kornuijt weer namens Flamingo’s. Hierna scoorde SVOC’01/United weer drie keer, zo liepen ze uit naar 16-8. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Ada Kornuijt.

Flamingo’s 2, gesponsord door Sportshop Laarbeek, speelde zondag 20 maart tegen VMS’21 uit Schijndel in de Klumper in Lieshout. Flamingo’s 2 wist te winnen met 9-6. Zondag 27 maart speelt Flamingo’s 2 tegen De Korfrakkers 3, zij spelen om 11.00 uur in sporthal ter Aa in Erp.