Afbeelding
Foto:

Henk v/d Velden en Gerard Maas winterkampioen Brabants wipschieten

Sport

Aarle-Rixtel - De Wintercompetitie Brabants wipschieten is op zondag 24 oktober 2021 gestart op het Jan van Doorenpaviljoen en op zondag 13 maart 2022 is de laatste wedstrijd geschoten. In deze periode van 20 zondagen telde 10 zondagen mee voor de einduitslag. Met een onderbreking van de lockdown van half december t/m eind januari. Gemiddeld schoten er 8-9 schutters per keer mee.

Henk v/d Velden van het O.L.V. gilde Aarle Rixtel werd 1e op het onderdeel opgelegd, 2e werd Jan Rovers van het Sint Leonardus Gilde Beek en Donk, en de 3e plaats was voor Hans v/d Boomen van het St. Anthonis en Sebastianus gilde uit Gemert. Voor Jolanda Steegs van het Sint Anthonis gilde uit Beek en Donk was er een mooie 5e plaats.

Op het onderdeel vrije hand was de 1e plaats voor Gerard Maas van hey O.L.V. gilde Aarle Rixtel, 2e werd Henk v/d Velden van het O.L.V. gilde Aarle-Rixtel, en de 3e plaats was voor Dirk v/d Boomen van het St.Anthonis en Sebastianus gilde uit Gemert.

Na de prijsuitreiking was er nog een gezellig samen zijn in het Jan van Doorenpaviljoen om deze competitie 2021-2022 af te sluiten.