Afbeelding

Druk begin bij HSV ‘t Sluisje

Sport Sport

Lieshout - De eerste wedstrijd van het seizoen bij HSV ‘t Sluisje was de strijd om de Vrijwilligersbokaal. Een paar dagen daarvoor kon eindelijk de jaarvergadering gehouden worden. 

Door corona werd de jaarvergadering dit keer 3 jaar in 1 gedaan. De meeste punten waren allemaal hamerstukken en het financiële verslag zag er gezond uit. Bestuurlijk kwam er ook de gewenste versterking met vijf nieuwe bestuursleden en adinterim voorzitter Ton van der Baar stelde zich beschikbaar voor een termijn van drie jaar. De voorzitter en de nieuwe bestuursleden werden met applaus van de leden gekozen. Verder werden er diversen leden met hun jubileum in het zonnetje gezet. Oud voorzitter Toon Daniëls werd benoemd tot erelid voor zijn vele werk voor de vereniging, en met name voor de jeugd. Bij het presenteren van het wedstrijdprogramma kwam de wedstrijd om het Lieshoutse kampioenschap naar voren, daar die nu op één dag gevist wordt met een ochtend- en een middag sessie. De eerste wedstrijd ging om de vrijwilligersbokaal, wat normaal in het begin van de lente is, maar nu waren ze blij dat ze niet eerst moesten sneeuwschuiven. Ondanks de gure wind waren er toch 16 vissers naar de vijver gekomen waarvan er op het einde van de middag één met lege handen naar huis ging.

Uitslag
1. Jos Teunissen: 20,9 kg;
2. Jan Swinkels: 15,7 kg;
3. Martijn Snijders: 13,38kg.

Verderop in het jaar worden er nog diverse activiteiten georganiseerd i.v.m. het 75-jarig bestaan. De volgende wedstrijd is op 23 april.