Afbeelding

Goede resultaten voor RC de Oude Molen

Sport Sport

Beek en Donk/Rotterdam - Het Nederlands Kampioenschap showrijden vond op zaterdag 9 april plaats in Rotterdam. RC de Oude Molen deed hieraan mee met 37 rijdsters, verdeeld over 7 showgroepen. Het was een super spannende, maar vooral leuke dag met hele goede resultaten. Met twee 2e plekken, vier 3e plekken en een 4e plaats keerden ze weer huiswaarts. 

Al vroeg vertrok de bus met rijdsters en supporters richting het Topsportcentrum in Rotterdam. In de ochtend stond de training op de planning, die soepel verliep. Iedereen was klaar voor de wedstrijd. Na de opening begon het juniorkwartet. In een sterk deelnemersveld wisten zij zich goed staande te houden en een mooie 3e plek te veroveren met hun nummer ‘Symphony’! Vervolgens mocht het cadet kwartet de baan op. Zij reden voor de eerste keer mee in een kwartet, met als titel ‘Coco’. Ze straalden op de baan en genoten zichtbaar, wat werd beloond met een 3e plek! 

Hierna was het de beurt aan de kleine groep. Zij reden op het nummer ‘This is me’ uit de film ‘The Greatest Showman’. Een prachtig nummer waarin ze hele mooie elementen hebben laten zien en de 2e plaats behaald hebben. De juniorgroep, genaamd ‘The Creation of the Mad Hatter’, reden een nummer vol super leuke expressie en enthousiasme, waarmee ze de 2e plaats haalden! Bij de espoirgroep reden een aantal rijdsters die voor de eerste keer meededen aan het NK. Extra spannend, maar daar was tijdens de wedstrijd niks van te zien. Op ‘Een vriend als ik’ van Alladin reden ze een super leuk nummer waar het publiek zichtbaar van genoot. Zij eindigde op een mooie 4e plaats. Het senior kwartet reed in een heel sterk deelnemersveld. Zij reden op ‘Never Enough’ een prachtige uitvoering waar menigeen een traantje moest wegpinken. Zij hebben hiermee een welverdiende 3e plaats behaald. Als laatste was de grote groep aan de beurt, genaamd ‘A doll’s biggest dream’. Met een compleet nieuw team en nieuw nummer hebben zij een mooie prestatie neergezet en een 3e plek behaald. Iedereen is super tevreden over de behaalde resultaten! Kijk op www.rcdeoudemolen.nl voor meer info en leuke foto’s!